Instalace windowsu. Vyřešeno
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Instalace windowsu.
Pokud jsi provedl přeinstalaci OS, bude nejlepší když Steam znovu nainstaluješ a hry necháš znovu nainstalovat. Kvůli zápisům do registru.
Ten ovladač jsi jenom zkopíroval nebo nainstaloval? Pokud jsi ho jenom překopíroval na plochu tak je jasné, že nebude fungovat.
Ten ovladač jsi jenom zkopíroval nebo nainstaloval? Pokud jsi ho jenom překopíroval na plochu tak je jasné, že nebude fungovat.
A jinak nemohu nějak využít modem od o2? Sem ho koupil Comtrend VR-3026e v2 je akorát s jednou antenou. Že bych ho použil na normalní pevný internet. Nebo jak se dá připojit z modemu od UPC rychlost mám 120mb, mám si koupit nějaký router nebo něco a připojit se pomocí jeho na wufu UPC díky.
DIG THIS ANYWAY
Teď jsem ho nainstaloval. A jinak co moje uložené pozice ve steamu? Jako já nechci to hrát znova.
DIG THIS ANYWAY
stalker70 píše:Teď jsem ho nainstaloval. A jinak co moje uložené pozice ve steamu? Jako já nechci to hrát znova.
Pokud máš na starém disku v dokumentech složku té hry a v ní máš uloženou pozici, tak jí jenom překopíruješ na disk nový a nemusíš to hrát znovu.
Děkuju za vaše názory a rady. 

JO takže mám si to dát na wd black do dokumentl všechny soubory. Díky, JInak ted přesouvám na wd black steamapps z wd greenu.
DIG THIS ANYWAY
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Steamapps obsahuje právě ty hry, které jsem ti radil nainstalovat znovu. Nediv se, pokud ti nebudou fungovat nebo budou fungovat špatně.
Pokud hra podporuje steam cloud a máš ho povolený, tak o uloženou pozici nepřijdeš. Slouží právě pro zálohování pozice online.
Pokud hra podporuje steam cloud a máš ho povolený, tak o uloženou pozici nepřijdeš. Slouží právě pro zálohování pozice online.
A když to mám přetáhle vše. Mohu ten wd gree naformátovat tedy ho odstranit?
DIG THIS ANYWAY
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud na něm nemáš žádná důležitá data, která by jsi chtěl zachovat tak ano.
Ok. Vím není to k tématu. Ale mám usb wifi adaptér. Tento http://www.netgear.com/home/products/ne ... A3100.aspx
Internet mám UPC 120mb download, upload 12mb i více. Chtěl bych se zeptat. Jsem tedy když hraju tak mám svojí místnost. Mám tenhle usb adapter v pc. A v druhé místnosti mám, TV a setobox a modem. Moje herní místnost je vzdálená tak 8-12 metrů. Tedy dotaz zní jaký modem si mám koupit nebo router koupit? že bych ho připojil na tu upc síť a pak to připojil ethernetem do mého pc. Jde to? Mám také divné zdi které to dost izolují. Díky moc a díky za vše.
Internet mám UPC 120mb download, upload 12mb i více. Chtěl bych se zeptat. Jsem tedy když hraju tak mám svojí místnost. Mám tenhle usb adapter v pc. A v druhé místnosti mám, TV a setobox a modem. Moje herní místnost je vzdálená tak 8-12 metrů. Tedy dotaz zní jaký modem si mám koupit nebo router koupit? že bych ho připojil na tu upc síť a pak to připojil ethernetem do mého pc. Jde to? Mám také divné zdi které to dost izolují. Díky moc a díky za vše.
DIG THIS ANYWAY
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1816
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek