Je direct x10 na xp????

...

Moderátor: Mods_senior

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Je direct x10 na xp????

Příspěvekod Flashman » 03 led 2008 20:44

chtěl jsem se zeptat jestli je directx 10 na xp???zrovna jsem nějakej stahl a jdu to zkusit nainstalovat,tak by mě zajimalo jestli to je nějaka novinka na xp nebo už je to venku dlouho :o

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 03 led 2008 20:45

není. je to výsada pouze Visty a určitých grafik, které to využijí
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 03 led 2008 20:47

DirectX 10 a 10.1 nemůže být na XP protože by lidi poznali, jak je ta blbá Vista pomalá oproti XP :P

Deset nejhorších technologických produktů dle CNET Crave http://www.cdr.cz/a/22990

"Windows Vista
Je nám jasné, že názory na tento produkt se liší a ještě hodně dlouho se lišit bezesporu budou. Lidem z Crave zkrátka Windows Vista vůbec k srdci nepřirostly, a to ani přes fakt, že je již používá nezanedbatelné procento lidí a další se budou (ať už dobrovolně, nebo povinně) přidávat.

Své rozhodnutí zdůvodňují asi takto:

„Jakýkoli operační systém, který vyvolá kampaň nabízející jejího předchůdce, si zaslouží být označen jako mizerná technologie (zde mají na mysli vyhovění Dellu svým uživatelům, který svého času začal opětovně nabízet s novým počítačem předinstalované Windows XP). Jakýkoli operační systém, u něhož tvůrce tiše umožnil výrobcům počítačů možnost downgradu na předchozí verzi, si zaslouží být označen jako mizerná technologie (po pravdě řečeno, ono to šlo i u Windows XP, jen kolem toho nebyl takový humbuk, navíc to tak šlo udělat po dobu ani ne jednoho měsíce – nicméně i ten humbuk kolem jistě něco znamená). A konečně operační systém, který je vyvíjen šest let a nakonec od spousty lidí od profesionálů až po nadšence trvale sklízí kritiku, si nezaslouží víc než označení jako mizerná technologie.“

Pokud by vás náhodou zajímal můj osobní názor, tak já to dnes vidím asi tak, že Windows Vista se hodně podobají procesorům AMD Phenom. V obou případech jde o technologii, která obsahuje inovativní a skvělé prvky, ale jako celek zkrátka zdaleka nenaplnily očekávání a ještě je na nich hodně co dodělávat. Je tu však jeden malý, ale dost podstatný rozdíl: Procesory AMD Phenom mají na svůj výkon oproti lepší konkurenci adekvátně upravenou cenu. Windows Vista nikoli (jejich konkurencí jsou pochopitelně stejně drahé Windows XP, mysleli jste snad na něco jiného? ;-)."
Naposledy upravil(a) X dne 03 led 2008 20:54, celkem upraveno 1 x.

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Flashman » 03 led 2008 20:52

tak jsem to nainstaloval na mém druhém pc a šlo to,everest taky píše directx10 :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 03 led 2008 21:05

DX10 pro XP nejsou a nebudou(to co máš ty fake) - má to co s hlavní důvod který se týká architektury XP a Vist.
Jinak já proti Vistám nic nemám - všechno mi funguje
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Flashman » 03 led 2008 21:09

Weslo píše:DX10 pro XP nejsou a nebudou(to co máš ty fake) - má to co s hlavní důvod který se týká architektury XP a Vist.
Jinak já proti Vistám nic nemám - všechno mi funguje

a proč mi teda everest vypisuje directx 10????co jsem si to nainstaloval??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil:

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 03 led 2008 21:13

Flashman píše:tak jsem to nainstaloval na mém druhém pc a šlo to,everest taky píše directx10

To ještě neznamená, že to na něm jede. U mé předchozí sestavy jsem měl instlej DX9.0c, psal ho i Everest, všechno chodilo a přitom ta grafárna podporovala max. DX8.1. Directy jsou zpětně kompatibilní (nebo jak to mám nazvat) se svýma nižšíma verzema.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Flashman » 03 led 2008 21:18

MartinZX9R píše:
Flashman píše:tak jsem to nainstaloval na mém druhém pc a šlo to,everest taky píše directx10

To ještě neznamená, že to na něm jede. U mé předchozí sestavy jsem měl instlej DX9.0c, psal ho i Everest, všechno chodilo a přitom ta grafárna podporovala max. DX8.1. Directy jsou zpětně kompatibilní (nebo jak to mám nazvat) se svýma nižšíma verzema.

no ja mam grafiku ktera podporuje directx 10,ale je zajimavy že to mělo instalačku jako 9c aj. a fascinuje mě to,že to ma 65mb,no ale docela mě to pobavilo,každopadně at to zkoušim jak chci,tak vše funguje a grafika pracuje jak ma a divim se že když to není pro xp,proč to při instalaci nenapsalo nějakou hlašku,nebo chybu nebo tak,prostě uplně to samy jako když jsem instaloval 9c :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 03 led 2008 21:21

Jo to už jsou věci mezi nebem a zemí, na který já nejsem dost chytrej, abych je vysvětlil... :wink:
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 04 led 2008 00:49

Mě naposledy fascinovala velikost ovladačů na mojí grafiku, zazipovaná měla: 126 MB (ASUS VGA card display driver version 93.71 for Windows 2000-XP.zip), minulá jen: 27.5 MB (ASUS VGA card display driver version 71.84 for Win2K and XP.zip). Jestli oni soudruzi z USA neudělali nějakou chybu? :lol: :evil:

Pamatuji na hru ze ZX Spectra, který měl RAM jen 48 KB, hra (Sentinel = Strážce) se loadovala jen jednou, jedna obrazovka na ZX Spectru zabírala 6912 B. Hra byla celá v 3D vektorové grafice, obsahovala 10 000 levelů a do každého levelu byl asi 10-ti místní kód. A to vše nebylo delší než 48 KB!

Obrázek

Sentinel
http://www.youtube.com/watch?v=2hwjBEJkGW4

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Flashman » 04 led 2008 18:21

nechci se s nikym dohadovat,ale je directx 10 na xp nebo není?????protože tady http://warez-svet.net/index.php?showtopic=12890 jsem byl sestřelen že prostě je a tady je možnost si ho stahnout tak mi prosim vas někdo řekněte jestli je nebo není to directx 10 na xp.díky

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/60289820/DirectX-10-winxp.rar

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 04 led 2008 18:23

NENÍ!!! a my si tu zprávu nepřečteme, protože tam nejsme registrovaní
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (sw)”