Zdravím všechny. Potřebuji poradit. Před týdnem jsemnainsnainstalova Windows 10tky, všechno šlo v pohodě, udělal jsem si všechno podle sebe a bxl happy. Včera jsem stáhl AVG Tune up pc abych měl všecho čisté a frčelo co nejlíp... Vyčistil jsem pc a šel na nějaký čištění disků (C a D). Byl nutný restart a pracovalo to bez přihlášení k Windows. Čekal jsem necelou hodinu ale stále to bylo zamrzlé na 11% disk C. Neměl jsem na to nervy tak jsem PC restartoval, následovalo to samé, jen s diskem D. Po 3 restartech se zapínal Windows ale psalo to, že se opravují chyby... Poté naskočilo okno jako we Win 8.1 s tím pošahaným smajlíkem, kde je psáno, že došlo k problému a je třeba restart. Po restartu mám možnost 3 věcí. 1. ukončit to okno a pokračovat do Windows... to se nestane nic a znova se pc zapne a restartuje.. Automatická oprava napíše, že můj Pc nemůže opravit ... soubor protokolu: C:/Windows/system32/logfiles/Srt/SrtTrail.txt ...
Nezbývá než jako za 2. kliknout na odstranit potíže, kde se nachází obnovit pc do továrního nastavení, to nefunguje a upřesnit možnosti. Obnovení systemu nejde, obnovení z bitove kopie systemu nejde, oprava spousteni systemu taky ne, přez příkazový řádek jsem se snažil vymazat soubor bootcat.cache, to je ohnisko všeho ale také nejde ... nastavení spouštění jsem zkoušel také ale nouzový zapnutí nejde, znovu se jen pc restartuje a jede to znova to samè ... a poslední možnost je vrátit zpět předchozí build, kdo by to čekal ale taky nefunguje ... zbývá s vrátit a za 3. dát vypnout Pc ...
Prosím o radu, zkoušel jsem všechno, vymazat ten bootcat.cache, reinstal Windowsů nefunguje, nic nefunguje ... na netu jsem hledal Process1_intilization_failed (to mi také PC píše) ale nic nepomohlo ... opravdu už netuším co dělat
Modrá smrt Win 10 Vyřešeno
Re: Modrá smrt Win 10
jsem stáhl AVG Tune up pc abych měl všecho čisté a frčelo co nejlíp...
Za tohle by jsi zaslouzil striskat!
Co presne za chybovou hlasku Ti to pise? I stavove kody apod. Jinak sis nejspise proste naboril system a ceka te reinstall. Priste uz budes vedet, ze zadne cistice a Tune-UPy do PC nepatri.
V počítači došlo k problému a je třeba ho restartovat.
Process1_ intilization_failed ...
Nic víc to nenapíše, restartuje se to, znova se zkouší všechno opravit a následně to napíše, že aut. oprava nemůže PC opravit. Soubor protokolu: C:/windows/system32/logfiles/srttrail.txt jak jiż jsem psal
Process1_ intilization_failed ...
Nic víc to nenapíše, restartuje se to, znova se zkouší všechno opravit a následně to napíše, že aut. oprava nemůže PC opravit. Soubor protokolu: C:/windows/system32/logfiles/srttrail.txt jak jiż jsem psal
Podle toho jak je to popisovano bych hadal ze je vadny disk, na kterem jsou ty Windows nainstalovane.
Takze bych proveril disk jestli neni vadny (treba pres Hiren boot CD) a teprve kdyz je OK tak provedl znova cistou instalaci.
"Včera jsem stáhl AVG Tune up pc abych měl všecho čisté a frčelo co nejlíp"
Neinstalujic nic na optimalizaci systemu - neni to potreba, Windows funguji aniz by se o ne bylo potreba neustale starat. Pravidelne se krmi Tamagoci a domaci zvirata, ne Windows. Uvidis ze bez vsech tehle utilit to bude fungovat uplne stejne a nestane se, ze by to nejaky programek optimalizoval tak ze to uz nepujde zapnout.
Takze bych proveril disk jestli neni vadny (treba pres Hiren boot CD) a teprve kdyz je OK tak provedl znova cistou instalaci.
"Včera jsem stáhl AVG Tune up pc abych měl všecho čisté a frčelo co nejlíp"
Neinstalujic nic na optimalizaci systemu - neni to potreba, Windows funguji aniz by se o ne bylo potreba neustale starat. Pravidelne se krmi Tamagoci a domaci zvirata, ne Windows. Uvidis ze bez vsech tehle utilit to bude fungovat uplne stejne a nestane se, ze by to nejaky programek optimalizoval tak ze to uz nepujde zapnout.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 28 črc 2015 13:43, celkem upraveno 1 x.
No a co se s tím tedy dá dělat?
Re: Modrá smrt Win 10 Vyřešeno
Nejrychlejsi reseni je cista instalace na disk ktery urcite neni vadny.
Nebo stravit nekolik hodin pokusy o opravu, coz se muze ukazat jako zbytecne.
Nebo stravit nekolik hodin pokusy o opravu, coz se muze ukazat jako zbytecne.
Chápu, tak moc děkuji za pomoc. Už to používat nebudu.
Osobne doporucuji pouze CCleaner - ten umi vymazat docasne soubory a dalsi zbytecnosti, zabirajici misto. To je zcela bezpecne, do niceho dalsiho se ale neni potreba poustet.
Sice nekdo muze tvrdit ze bez toho tuningu do mesice vybuchne pocitac, ale tomu never - mame tu haldy pocitacu instalovanych treba pred 11 lety a porad funguji normalne.
Sice nekdo muze tvrdit ze bez toho tuningu do mesice vybuchne pocitac, ale tomu never - mame tu haldy pocitacu instalovanych treba pred 11 lety a porad funguji normalne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4292
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2240
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
Zpět na “BSOD (Blue Screen Of Death)”