Ahoj mám problém, mám notebook lenovo 2 měsíce starý měl jsem tam windows 8.1 a nefungovala tam čeština nebo vlastně fungovala něco bylo v češtině a něco v angličtině tak 75% bylo v angličtině, teď jsem si to aktualizoval na Windows 10 a je to furt stejné nevíte prosím co s tím ? :)
Předem děkuju :))
Problém ve windows
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém ve windows
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ntb jsi koupil již s nainstalovaným Win 8.1 ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jojo windows 8.1 tam uz byl
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to nový ntb, nebo koupený z druhé ruky? Podle všeho asi nelegální Windows.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
žádný nelegální windows, je to kupované cca před 2 měsíci, kupoval jsem ho v ALZE, nebyl zánovní ani použitej byl NOVEJ
Pri prvnim spusteni toho notebooku - byl tam pruvodce nastavenim kde se melo zadat jmeno uzivatele a nazev pocitace?
Je totiz technicky nemozne, aby predinstalovana verze Windows 8.1 Core (ktera podporuje pouze jeden jazyk) byla od vyroby napul v jinem jazyce. Predpokladam ze to ma byt ceska verze.
V kazdem pripade kdyz uz jednou probehl upgrade je mozno udelat cistou instalaci ceske verze Windows 10.
Je totiz technicky nemozne, aby predinstalovana verze Windows 8.1 Core (ktera podporuje pouze jeden jazyk) byla od vyroby napul v jinem jazyce. Predpokladam ze to ma byt ceska verze.
V kazdem pripade kdyz uz jednou probehl upgrade je mozno udelat cistou instalaci ceske verze Windows 10.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8047
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30