Jak nainstalovat windows pres usb?
Jak nainstalovat windows pres usb?
Zdravim,potreboval bych poradit jak preinstalovat (obnovit do tovarniho nastaveni) win8.1 (64bitu ) pres usb(32GB kapacita) . Mam cdcko ale nemam mechaniku,proto potrebuju radu, jak na to pres USB. Prosim poradte je to fakt dulezite:) dekuju
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak nainstalovat windows pres usb?
tady si můžeš stáhnout aktuální iso rovnou windows 10
https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10
stačí spustit z prostředí starýho systému a udělat upgrade
https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10
stačí spustit z prostředí starýho systému a udělat upgrade
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Ale me nejde zapnout win 8.1 na PC a ukazuje mi to "pocitac se nespustil spravne" viz me predesle prispevky. Pisu z mobilu jinak bych poslal odkaz. Takze to nemuzu udelat +nemam ani mechaniku na vlozeni CD. Jak to mam pak udelat?
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
v tom případě na jinym počítači stáhnout nejdřív instalačku pro windows 8.1
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... resh-media

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Prosím pomohl by mi někdo jak nastavit aby se mi Windows 8.1 nainstaloval přímo z USB? (poznatek : win 8.1 tam už mam ale nefunkční,chce to po mě recovery tak to přeinstalovávám). Jak na to?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak mě nedochází, jak to vlastně je, chceš disk/oddíl naformátovat a udělat novou instalaci nebo ?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravim,potreboval bych poradit jak preinstalovat (obnovit do tovarniho nastaveni)---
Vezmeš si manuál k danému zařízení a budeš postupovat podle něj.
Vezmeš si manuál k danému zařízení a budeš postupovat podle něj.
já nevím jak to líp vysvětlit,prostě zapnu počítač a ukáže se mi taková chybová světle modrá obrazovka kde se anglicky píše ,že potřebuju přeinstalovat system a nějaká chyba ve stylu "0x00000001 ERROR" dál mě to nepustí, všechny komponenty fungujou jak mají,jen mě to prostě nepustí na plochu. Jelikož nemam mechaniku,tak jsem se rozhodl,že to udělam přes USB.. Stahl jsem si program WinToFlash a dal tam hezky podle návodu win 8.1 64 bit instalačku připravenou na boot. Chci zapnout počítač,ale nevím jak mam spustit tu instalačku přes USB..To je ten můj problem.Vše tam už je jen nevím jak to zapnout přes bios nebo tak nějak
Otázka č 1) máš rozdělenej disk na víc segmentů ? C/D/F atd ?
Otázka č 2) na nějakym segmentu disku, záloha je ?
Otázka č 3) potřebuješ nějaký důležitý data z toho co nemáš zálohovaný ?
Otázka č 2) na nějakym segmentu disku, záloha je ?
Otázka č 3) potřebuješ nějaký důležitý data z toho co nemáš zálohovaný ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to nemá Recovery, můžeš na to, jak to dělám já, protože moje skříň ani nemá slot na mechaniku:
Musíš mít nakopírované CD na flashku (třeba to udělat v notebooku nebo jiném PC) nebo ISO s Win.
Stáhneš WinToFlash, postupuješ podle instrukcí, vybereš zda máš DVD, složku nebo ISO (v tomhle případě jedině 2 poslední možnosti) s Win.
Na flashku se ti to "nakopíruje", vytvoří ti to z ní normální bootovací flash s instalací, ty pak v biosu nastavíš jako první nebo ji vybereš z boot menu a instaluješ.
Musíš mít nakopírované CD na flashku (třeba to udělat v notebooku nebo jiném PC) nebo ISO s Win.
Stáhneš WinToFlash, postupuješ podle instrukcí, vybereš zda máš DVD, složku nebo ISO (v tomhle případě jedině 2 poslední možnosti) s Win.
Na flashku se ti to "nakopíruje", vytvoří ti to z ní normální bootovací flash s instalací, ty pak v biosu nastavíš jako první nebo ji vybereš z boot menu a instaluješ.
Sestava v profilu.
Karrex píše:Pokud to nemá Recovery, můžeš na to, jak to dělám já, protože moje skříň ani nemá slot na mechaniku:
Předpokládám že pokud je teď tam kde je tak nemá zálohu. Jelikož Win neni zavirovanej, nebude problém udělat nejdřív přes Linux Live CD zálohu dat ať to nemusí všechno tahat zase z netu.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Záleží na něm, jak to chce provést
. Jelikož vůbec nic nepsal o tom, že by chtěl něco zachránit, nevypadá to, že s tím nějak počítá, samozřejmě pokud ano, tak už tu vaše příspěvky o tom jsou, já mu jen napsal odpověď na jeho dotaz
.
Psát mu další příspěvek o možnosti záchrany by nemělo cenu, ale návod na tu instalaci z flashky tu ještě nebyl.

Psát mu další příspěvek o možnosti záchrany by nemělo cenu, ale návod na tu instalaci z flashky tu ještě nebyl.
Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2967
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59