Dokoupení pamětí RAM
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dokoupení pamětí RAM
Dobrý den, chci se zeptat, zda by šlo znát pokud bych ke svým 3 GB ram dokoupil ještě 1 GB (Mám 4 sloty na ramky DDR2) mám tam 3x 1024MB (400Mhz), samozřejmě bych musel přeinstalovat windows na 64 bitový, jen je mou otázkou, kde mám koupit tu samou nebo podobnou kompatibilní s těmi třemi a jestli bude znát rozdíl například při natáčení videí nebo obecně u chodu počítače
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dokoupení pamětí RAM
Rozdíl poznáš jen pokud se pohybuješ na hranici využití těch 3GB (správce úloh).
Nejlepší by bylo koupit úplně stejnou RAM, samozřejmě jelikož jsou to DDR2, tak hledej jedině na bazarech, protože se absolutně nevyplatí kupovat novou. Pokud stejnou nenajdeš, budeš muset riskovat a koupit jinou, nejlépe 400MHz a se stejně uspořádanými čipy (dual sided/single sided).
Nejlepší by bylo koupit úplně stejnou RAM, samozřejmě jelikož jsou to DDR2, tak hledej jedině na bazarech, protože se absolutně nevyplatí kupovat novou. Pokud stejnou nenajdeš, budeš muset riskovat a koupit jinou, nejlépe 400MHz a se stejně uspořádanými čipy (dual sided/single sided).
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 6418
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
08 dub 2025 10:17