Nejlepší Antivirus
Nejlepší Antivirus
Dobrý den, chci se zeptat jaký je podle vás nejlepší antivirus, vím že nejlepší antivirus je sám člověk, ale přece se ptám :) ano mám koupený eset smart 8 a jsem spokojen :)
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejlepší Antivirus
Z placených jsem měl Pure 3.0 a spokojenost. Teď používám Avast FREE + Malware-Bytes (nějak tak) a úplně mi to stačí, pokud nestahuješ nějaké neamysly a nenavstěvuješ co tě napadne, tak se ti nemůže nic stát. A pokud se ti chce nějaké svinstvo dostat do počítače, aby ti tam třeba vyskakovaly nějaké reklamy, tak pokud nejsi opatrný, tak se ti to probourá přes jakýkoliv antivir.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
DomekCZE píše:Dobrý den, chci se zeptat jaký je podle vás nejlepší antivirus, vím že nejlepší antivirus je sám člověk, ale přece se ptám :) ano mám koupený eset smart 8 a jsem spokojen :)
No tak tohle je kvalitnější-zdarma a v češtině a taktéž jsem spokojený.

https://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
malware bytes mám taky mám ho koupený a taky max spokojenost no :))Michael850 píše:Z placených jsem měl Pure 3.0 a spokojenost. Teď používám Avast FREE + Malware-Bytes (nějak tak) a úplně mi to stačí, pokud nestahuješ nějaké neamysly a nenavstěvuješ co tě napadne, tak se ti nemůže nic stát. A pokud se ti chce nějaké svinstvo dostat do počítače, aby ti tam třeba vyskakovaly nějaké reklamy, tak pokud nejsi opatrný, tak se ti to probourá přes jakýkoliv antivir.
tak tohle vůbec neznám norichchie píše:DomekCZE píše:Dobrý den, chci se zeptat jaký je podle vás nejlepší antivirus, vím že nejlepší antivirus je sám člověk, ale přece se ptám :) ano mám koupený eset smart 8 a jsem spokojen :)
No tak tohle je kvalitnější-zdarma a v češtině a taktéž jsem spokojený.![]()
https://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1856
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6218
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-