Windows 10...
Re: Windows 10...
Po asi 5.pokusu dle postupu od Oxxid se to rozjelo.Stáhla se aktualizace,nainstalovala a provedlo upgrade na win10.Vše v jednom zátahu,bez problému.Až už bylo vše hotovo,tak jsem musel restartovat OS (nebyl pokyn),jinak jsem se nemohl dostat na požadované rozlišení.Po restartu to samo naběhlo v OK.Ještě jednou díky Oxxid.
funguje to bez problelemu až na to že když hraju 4:3 tak mám černé okraje
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Mám v PC na SSD Wind10(z win8.1).V tom stejném PC je ještě na HDD wind7.Lze tento win7 rovněž upgradovat na win10? Na jednom PC by byly 2x wind10.Samozřejmě nesmysl,ale zajímá mě,zda je to možno.
Zdravim Vas.Dnes konecne prisel i u mne upgrade w10.Ok jasne je ze to provedu podle navodu,ale ja jsem si predstavoval trochu jinak,ze bude i moznost vytvorit instalacni disk?Da se to udelat nebo jen upgreidovat?Protoze kdyz bude potreba preinstalovat sistem dam tam co znova w7?
Stáhl jsem win10 a nastal problém. Hlásí mi to, že mám špatné heslo. Přitom jsem na sedmičkách to heslo užíval dva roky. Co teď ?
Nemas zapnutou ENG klavesnici?
Já jsem si ten Win10 zarezervoval v sobotu nebo v neděli, a zatím nic, takže se to také pokusím urychlit tím příkazovým řádkem.
Někde jsem četl že stačí zadat jen wuauclt.exe /updatenow
Někde jsem četl že stačí zadat jen wuauclt.exe /updatenow
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8047
-
od zeus