Problém s mic
Problém s mic
čau, mam problém s mikrofon v ts. prostě když se pojnu na ts, tak mi sice všichni slyší, ale slyší i to, co mi zrovna hraje.. neni to ozvěna... páč když všechno vypojim(i mic)a pustim ňákou music, tak oni jí prostě slyší.. už jsem mezi tim i formátoval, instaloval různý ovladače, kodeky.. a už fakt nvm:X
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To X to není mikrofonem. Signál se mu směšuje ve zvukovce... Mě to dělala TV karta... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
řekl bych že je to nastavením v nastavení zvuku ve windows. když klikneš na reproduktorek-nastavení zvuku (vedle hodin, ovládání hlasitosti) a v otevřeném okně dáš: možnosti-vlastnosti a tam se přepneš na Záznam, uvidíš seznam zařízení, ze kterých jde zaznamenávat zvuk, zaklikni fajku(vybrat) jen v položce mikrofon. to mě osobně pomohlo. při volání přes skype ostatní slyšeli to co si pouštím

pikaso.andreas píše:řekl bych že je to nastavením v nastavení zvuku ve windows. když klikneš na reproduktorek-nastavení zvuku (vedle hodin, ovládání hlasitosti) a v otevřeném okně dáš: možnosti-vlastnosti a tam se přepneš na Záznam, uvidíš seznam zařízení, ze kterých jde zaznamenávat zvuk, zaklikni fajku(vybrat) jen v položce mikrofon. to mě osobně pomohlo. při volání přes skype ostatní slyšeli to co si pouštím
Dík moc, to bylo ono;) tohle bych asi nikdy nenašel:D
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4049
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek