Stáhl jsem si Speedfan a tam jedno čidlo s názvem "remote" mi ukazuje teplotu kolem 65°. Jinak ostatní teploty jsou v poho...
zao: Tak ten pasiv je docela dost horkej, ruku tam neudržim ani 0,5sec. Jinak to s tím rozlišením určo zkusím.
Z ničeho nic se přehřívá grafárna.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro LCD je ideální používat nativní rozlišení...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak to rozlišení jsem změnil, už to vypadá líp ale problém stále přetrvává. Přeinstalování ovladačů se mi nějak nepovedlo a jejich odinstalaci jsem nenašel :(. A nevíte náhodou kde se nastavuje to taktování. Jinak sem zapl webku a speedfan, a můžete vydět jak mi blbá webka zvedla teplotu. Na to screenu je vyfocena bedna už z přidaným větrákem, jen sem nevěděl jak ho šoupnout tak sem ho tam nechal vyset
Ale stejně to na hry ještě nestačí... jen na práci ve winech :(

skoušil si už teda tu úplnou odinstalací ovladaču to je smazat složku v program files a projet ccleanerem a znovu nainstalovat nejnovější verzi??..jinak fakt nvm čím by to mohlo být leda že by si to nějak přetaktoval
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem trošku pokročil, nechal jsem otevřenou bednu a otevřel jsem okno. Už jsem hrál crysis asi 20min bez jedinýho pádu. Sice mi speedfan ukazuje teplotu 69°-70°, ale když šáhnu na ten pasiv tak ta teplota je úplně v poho, ten speedfan nějak blafuje
Konečně můžu hrát, ale mám tu kosu jak na sibiři 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Tedy to s tím otevřeným oknem a bočnicema bych Ti nedoporučoval, dostane se Ti tam vlhkost a začne kondenzovat a můžeš mít v háji i MB.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
¨nestraš...já myslel že by ti odcházel zdroj a pouštěl by do 12V větve víc šťávi tím pádem i do GK která by se víc hřála ale pokud ji máš jen ve slotu problém bude asi jinde
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 12067
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”