jak tisknout obaly k hrám?
jak tisknout obaly k hrám?
Zdravím, můžete mi pomoct jak mám tisknout obaly k hrám? Některé mám totiž koupené prěs Origin a chci to mít aspoň vytisknuté. Když to vytisknu normálně tak je to moc velké. Můžete mi pomoct? Díky
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jak tisknout obaly k hrám?
Ty krabičky se dají za pár korun koupit včetně toho plastu a ty chceš tisknout jen ten papír...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
na tehle strance koupiš obaly a cd ale bez aktivačního kliče http://www.jenkrabice.cz/
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No však to on chce... Hry na Originu a krabičky ve skříni.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Avery Design Pro 2000 - Perfect Pro Zwei
Tisíce různých forem, stačí vybrat: vizitky, CD - DVD - VHS - kazety, ... je jen nutné před prvním použití software kalibrovat tiskárnu, aby výtisky byli přesně předo - zado souhlasné (tak se vám nestane, že výtisk vystřihnete a on nesedí vpředu nebo vzadu).

Tisíce různých forem, stačí vybrat: vizitky, CD - DVD - VHS - kazety, ... je jen nutné před prvním použití software kalibrovat tiskárnu, aby výtisky byli přesně předo - zado souhlasné (tak se vám nestane, že výtisk vystřihnete a on nesedí vpředu nebo vzadu).

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2615
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-