Zdravím,
mám windows 8.1 ale chystámse přejít na windows 10 a chci se zeptat na jednu malou věc. Když si stáhnu upgrade na win10 a už mi skončí lhůta kdy to můžu vrátit přes ovládací panely z5 na win8.1 a dám tovární nastavení budu mít z5 win8.1 nebo se to nějak překopíruje na win10 ? Předem dík za odpověď
Windows 10 a tovární nastavení Vyřešeno
Re: Windows 10 a tovární nastavení
Ani kdybys hned po upgradu dal tovární nastavení nevrátí se ti to. Jen se Win 10 dá na výchozí nastavení.
//Jestli jsem napsal nesmysl, tak pardon.
//Jestli jsem napsal nesmysl, tak pardon.
Naposledy upravil(a) second32 dne 16 srp 2015 12:05, celkem upraveno 1 x.
Kdyz das obnoveni do tovarniho nastaveni tak budes mit zpet Windows 8.1 (to co bylo koupeno s notebookem).
Je to 1:1 tak jak zo teda je ? Chtelo by to nekoho třetího.
Re: Windows 10 a tovární nastavení Vyřešeno
Pravda je oboje.
Kdyz das obnovu do tovarniho nastaveni ze zalozniho oddilu, obnovi se 8.1 (ktere jsou na tom zaloznim oddilu a nic se s nimi nestalo).
Windows 10 maji navic funkci, ktera umi neco podobneho jako obnovu do tovarniho nastaveni, kdy to jen vymaze nektera data a profily.
Lepsi je ale sehnat si instalacni DVD Windows 8.1 a udelat kdyztak cistou instalaci bez zbytecneho software od vyrobce zarizeni.
To same Windows 10 - nicmene ten upgrade jednou probehnmout musi aby se sparovaly licence.
Kdyz das obnovu do tovarniho nastaveni ze zalozniho oddilu, obnovi se 8.1 (ktere jsou na tom zaloznim oddilu a nic se s nimi nestalo).
Windows 10 maji navic funkci, ktera umi neco podobneho jako obnovu do tovarniho nastaveni, kdy to jen vymaze nektera data a profily.
Lepsi je ale sehnat si instalacni DVD Windows 8.1 a udelat kdyztak cistou instalaci bez zbytecneho software od vyrobce zarizeni.
To same Windows 10 - nicmene ten upgrade jednou probehnmout musi aby se sparovaly licence.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8040
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30