Levé tlačítko myši se chová jako pravé i levé zároveň

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Jayce
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Levé tlačítko myši se chová jako pravé i levé zároveň

Příspěvekod Jayce » 18 srp 2015 15:53

Zdravím, objevil se u mě tento problém: Pokud jsem kliknul na levé tlačítko myši, reagovalo jako levé i pravé dohromady (tzn označilo to př. složku ale zároveň rozkliklo možnosti jako otevřít, odstranit atd.) a pravé tlačítko nereagovalo téměř vůbec. V podstatě jsem měl naráz funkce obou tlačítek v levém a pravé nefungovalo. Byl to docela problém při jakékoli práci s počítačem. Na poradnách jsem nikde nenašel funkční řešení, tak jsem se rozhodl zde napsat jak jsem to po asi 6 hodinách vyřešil. Problém byl v myši i když se to zezačátku nezdálo, protože po připojení jiné myši problém trval( vysvětlení na konci). Tady je tedy návod: Odpojil jsem myš a pomocí šipek a tabulátoru najel do start/ovládací panely/hardware a zvuk/správce zařízení/myši a jiná polohovací zařízení/myš ..../ovladač/odinstalovat ovladač. Pak jsem počítač vypnul/zapnul a připojil jinou myš. Té se nainstaloval ovladač a vše bylo ok. Jenže pokud jsem připojil tu původní myš, problém se opět dostavil a musel jsem proces zopakovat odznova. Tudíž chyba byla v myši. Doufám, že někomu tento návod pomůže a nemusí u toho strávit půlku dne jako já ;)

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
    od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem
    12
    5056
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    29 kvě 2025 09:07
  • Výběr pracovní myši