Windows 7 - nefunkční ovladače Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

TeIkQ
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 7 - nefunkční ovladače  Vyřešeno

Příspěvekod TeIkQ » 16 srp 2015 21:00

mariohlas píše:Kdyby rada ITCrowd nepomohla, zašlete Acer-u dotaz na jejich firemní stránku. (Ale na originální, ne na nějakou oblastní, a pokud možno anglicky.)

promiň, ale pochybuji, že by mi odepsali. Na takové ty "podpory" už jsem psal mockrát, málokdy odepíšou, a když jo, tak čekáš pár dní, a stejně ti moc nepomůžou, alespoň moje zkušenost
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: Windows 7 - nefunkční ovladače

Příspěvekod x-rated » 16 srp 2015 21:18

s kingstonem a asusem mám jenom ty nejlepší zkušenosti, tak proč by acer měl stát za pytel
každopádně pokud chceš zkoušet w10, tak proč se teď morduješ s ovladačema? nejdřív tam dej w10 a pak až řeš ovladače podle potřeby, je možný, že se tim ty problémy vyřešej
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

TeIkQ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod TeIkQ » 16 srp 2015 21:56

protože w10 si chci nainstalovat až později ( 2-3 měsíce ), zatím si chci nechat sedmičku, ... jinak je možný, že mi to nejde proto, že to špatně instaluju, protože v těch rarech (ovladačích), je více *.exe souborů, tak to možná zapínám špatně. Vždy kliknu na .. >> (screen)
Přílohy
winrar.png
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 18 srp 2015 16:46

TeIkQ píše:nejdou mi nainstalovat ovladače na tu wifi kartu, stahl jsem všechny 4 balíčky, a ani jeden s tím nic neudělal, pořád tam je ten vykřičník, a nejde mi wi-fi, co bych mohl ještě zkusit ?

Zkusit dalsi ctyri balicky, objevi se po prekliknuti z Nejnovejsi na Vse a jsou pro Atheros.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

TeIkQ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod TeIkQ » 19 srp 2015 18:01

Díky, toho jsem si nevšiml, ale už to mám vyřešené, odinstaloval jsem ty "vadné" co jsem měl, a po restartu ntb, se mi nainstalovaly nové, a jedou

vyřešeno :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”