Ahoj,
kolega z práce se ptá co znamená tato chybová hláška a co s tím dělat.. Instalační DVD nemá.
Co znamená tato chybová hláška?
Re: Co znamená tato chybová hláška?
Obvykle to znamena ze systemovy profil je poskozeny.
Da se to skusit spravit tak, ze z predhcoziho bodu obnovy se vezme systemovy registr a premaze se s nim ten poskozeny - jsou na to navody na netu (i s obrazkama).
Ciste obecne - vyndat disk, zapojit do jineho pocitace, nastavit si opravneni na System Volume Information, podle data si najit nejaky bod obnovy par dni dozadu, najit si tam soubory s registry (ma to nazvy jako SYSTEM nebo USER bez pripony) a prehrat ho na to misto co je v te chybove hlasce.
Kdyz se to povede, dat pod asmin konzoli SFC /SCANNOW
Da se to skusit spravit tak, ze z predhcoziho bodu obnovy se vezme systemovy registr a premaze se s nim ten poskozeny - jsou na to navody na netu (i s obrazkama).
Ciste obecne - vyndat disk, zapojit do jineho pocitace, nastavit si opravneni na System Volume Information, podle data si najit nejaky bod obnovy par dni dozadu, najit si tam soubory s registry (ma to nazvy jako SYSTEM nebo USER bez pripony) a prehrat ho na to misto co je v te chybove hlasce.
Kdyz se to povede, dat pod asmin konzoli SFC /SCANNOW
Dobře, vyřídím. Díky
petr22 píše:.. System Volume Information, podle data si najit nejaky bod obnovy par dni dozadu, najit si tam soubory s registry (ma to nazvy jako SYSTEM nebo USER bez pripony) a prehrat ho na to misto co je v te chybove hlasce.
Takhle jednoduche to bylo kdysi v XP, coz bohuzel podle obrazku neni tento pripad.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM - co znamená rezervováno hardwarem ? Příloha(y)
od Minapark » 05 zář 2024 13:21 » v Problémy s hardwarem - 10
- 3191
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2024 16:21
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4523
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”