Tak zaujali me nize zminene problematiky s prehravaci video/audio.Trochu jsem zagoogloval a nasel si ruzne informace o programu VLC,ktery by mel zvladat veskere nejpouzivanejsi formaty.Coz me velmi zaujalo,protoze pouzivam x ruznych programu pro prehravani V/A pro ruzne formaty.Jedine v cem se neorientuji jsou kodeky. Vzdycky jsem krome ruznych prehravacu(winamp,quicktime,dvd player,Nero,MV2) instaloval i balicek kodeku all in 1.Je to v tomto pripade nutne?
Take by me zajimal vas nazor na jine prehravacekodeky,ktere by sjte doporucovali?
Jaky prehravac/kodek?(Vyřešeno) Vyřešeno
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaky prehravac/kodek?(Vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Magnat dne 07 led 2008 17:02, celkem upraveno 2 x.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud budeš mít na PC jeden softwérový přehrávač(což doporučuju) je dobré k němu přidat například kodeky v balíku s názvem K lite mega codec pack (které se dost často aktualizují podle změn kodeků) a takhle by mělo fungovat skoro vše.
Problémy pak nastávájí pokud máš přehrávačů více(některé si sebou nesou své kodeky které pak lezou do windowsu a jak se jich tam sejde podobných víc tak je problém) a k tomu třeba ještě instaluješ nějaký balíček kodeků nebo kodeky postupně doplňuješ a tak strácíš přehled co tam je a není.
rada zní najít si svůj ideal přehrávač a mít jeden balíček kodeků a nemíchat to s jinýmy.
hodně lidí má ten svůj - mě stačí WMP11 s těmi kodeky kde je podpora media player Clasic,ffdshow,Real,Quicktime - vše v k Lite mega codec pack.
Problémy pak nastávájí pokud máš přehrávačů více(některé si sebou nesou své kodeky které pak lezou do windowsu a jak se jich tam sejde podobných víc tak je problém) a k tomu třeba ještě instaluješ nějaký balíček kodeků nebo kodeky postupně doplňuješ a tak strácíš přehled co tam je a není.
rada zní najít si svůj ideal přehrávač a mít jeden balíček kodeků a nemíchat to s jinýmy.
hodně lidí má ten svůj - mě stačí WMP11 s těmi kodeky kde je podpora media player Clasic,ffdshow,Real,Quicktime - vše v k Lite mega codec pack.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no problem: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... decs-pack/
jestli by tam náááhodou nějakej nebyl tak toto ti zjistí který potřebuješ
: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/gspot/
jestli by tam náááhodou nějakej nebyl tak toto ti zjistí který potřebuješ

CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Diky,ale i kdyz je to rejpave ,co znamena temer vse,jestli to znamena mene uzivane,ZATIM nepodporovane,tim padem je to pro me idealni reseni.Jinak prave to s temi kodeky vim a uz me stev mit tohleto a tamhle to na vsechno,jinak sjem si do ted zatim vystacil s balickem allin1.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já používám jetAudio, v systému nemám nainstalovaný jediný kodek, hudbu poslouchám ve formátu MP3, hodně sleduju filmy a seriály (stažené z netu) a ještě se mi nestalo, že by něco nefungovalo. S VLC to bude podobné. Pokud zagooglíš, na stránkách přehrávačů najdeš podporované formáty.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
GOM Player: Přehraje video bez kodeků
http://www.zive.cz/default.aspx?server=1&article=139646
http://cestiny.idnes.cz/pg/gomplayercz.html
http://www.zive.cz/default.aspx?server=1&article=139646
http://cestiny.idnes.cz/pg/gomplayercz.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem slehdl i Gom a Jetaudio.Gom je fajn,ale vice me zaujal jet a i diky tomu,ze umi ripovat,ale nadruhou stranu tuto schopnost jsem uz dlouho nepouzil a freerip mi bohate staci.A podle vypisu neumi DVD narozdil od VLC(cimz odpada potreba DVDPlayeru),jen me mrzi ,ze VLC neumi real formaty,ale na ty narazim take jen zridka.Spis jeste nechapu,jestli je potreba instalovat flash player kvuli pluginum v prohlizeci,kdyz ho nejen VLC podporuje a tudiz ma kodeky?
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1294
-
od mmmartin