Když už máš dráty, pak bych vzal ohmmetr. Sluchátka budou mít nějaký odpor, mikrofon bude kondenzátorový, ten odpor mít nebude. A když ohmmetrem přejedeš po drátku, budeš ze sluchátka slyšet zapraskání - tak odlišíš levý a pravý.
Ohmmetr nemám, ale pripajil sem si uzemnění a pak zkoušel zapojovat ostatní, ale vůbec to nejde pajet, pak se to urvalo, stejně to hraje nejak divné, asi se na to vykaslu a koupim nový sluchátka
Dobrý den,
chci poprosit o radu. Chci vyměnit ramky za silnější, tyto už to moc nedávají --- HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3333.
Ale nechci udělat chybu aby to vše frčelo jak má. Asi by stačilo 32 GB.
Děkuji za pomoc a hezké Vánoce.
Ahoj,
potřebuji poradit. Vyměnila jsem baterii v MacBook Pro 2017 A1708. Otevřela jsem displej a objevil se tam obrázek vybité baterie. Řekla jsem si, že ho jen nabiju a bude to OK. Jenže ne. Zapojila jsem ho do adaptéru a objevila se mi tam ikonka...
Zdravím koupil jsem procesor od AMD ryzen 5600x a GPU RTX 4060 chtěl bych to vyměnit za aktuální ryzen 5 2600 a GPU 1660 super. Po čtení různých článku jsem zjistil že bych se měl předem zaměřit na kompatibilní BIOS předchozí procesor měl napsano že...
Poslední příspěvek
Takže podle této stránky na verzi 5.60 když bych tam nedával betu
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D