Popíšem podrobne môj problém. Počítač som si skladal pred dvoma rokmi. Môj PC - PCU - AMD Athlon II X2 270 , RAM 4 GB 1600 MHZ DDR-3
Z.Doska - ASROCK 880GM-LE FX , Grafika - MSI N630GT-MD2GD3 , Windows 7 64bit SK / Legal / Zdroj 500W N dnešnú dobu kamenný pc

Hral som nanom pred dvoma rokmi Mafiu 2 ktorú som mal na vysoké nastavenie a rozlíšenie 1980x1920 bez lagov,sekov. Po roku som musel preinštalovať windows Po nainštalovaní som samozrejme hru nainštaloval späť a odvtedy hra na vysokom nastavení a rozlíšeni 1980x1920[/highlight][/highlight] strašne seká FSB má len nejakých 25.7 Dnes môžem túto hru hrať na nízkych detailoch a rozlíšení 1280x1224 aj tak nejde úplne plynule Skúšal som všetko možné okrem taktovania cpu,gpu
Skúšal som aktualizovať všetky ovladače nemohlo skôr zhoršilo, Skúsil som dať starý ovládač na grafiku ktorí bol pribalený k grafike nemohlo, o pár FSB išli vyššie. / Teploty mam normálne tie som mal vtedy rovanké / Jediné čo ma napadá ,že grafika ako keby stráca na výkone. trebarz len pozeranie videjí v youtube HD chladič na grafike zdvihne otáčky ..čo pred tím nerobilo v počítači nieje žiaden výrus a používam ho momentálne len na internet .Mohla by strácať výkon ked sú osadené sučiatky namáhane teplom ? Grafiku inú nemám. Stretol sa už niekto z podobným problémom ?