GTA 5 sekanie
GTA 5 sekanie
Ahojte, chcel by som sa opýtať či niekto nevie poradiť... Nedávno som kúpil novú GPU lebo sa mi zdalo že po pár minútach hrania GTA 5 mi to na nejakú chvílku riadne seká... tak som si vravel že GTX 580 a nejaké stredné detaily sú asi na GPU moc... Kúpil som GTX 970 Gainward... problém pretrváva... skúsim som reinštal windowsu nepomohlo ani to... Systém aj GTA 5 je nainštalované na SSD disku SAMSUNG, mám 32gb DDR3 1600mhz ram a procesor je AMD FX8350... nechápem čo tomu môže byť či je slabý procesor či čo... s novou GPU som dal nastavenia skoro na max... hra ide krásne ale po 15 min hrania na 10 sekúd strašne seká... nieked hodinu hrám a nestane sa to niekedy to seká pol minúty... teplota GPU počas hrania do 70 stupnov... na procesore je tiež nainstalovaný asi 5 násobne väčší chloadič a počítač sa neprehireva... čím by to mohlo byt? vedel by mi niekto poradiť? pod. problém som mal pri GTX580 aj na mafii 2 a pri batlefielde 3 tiež napr.... tak som si myslel že je to GPU... nejaké rady? ďakujem
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GTA 5 sekanie
Vítej na PC-help,
jen pro jistotu.... nainstaloval jsi i nové grafické ovladače?
jen pro jistotu.... nainstaloval jsi i nové grafické ovladače?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Kolik VRAM zabira GTA V kdyz se zacne sekat? Jestli pres 3,5 GB, tak je to oblibena "chyba" GTX 970.
Ako to zistím s tou Vram? jasné mám najnovšie ovládače... a robilo to aj pri GTX580 :( len na menšch detajloch
petr22: Toto uz by melo byt fixnuto v ovladacich.
CPU: Intel Core i5 6500
MB: MSI B150 GAMING M3
RAM: Kingston 8GB KIT DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1000GB
PSU: Seasonic M12II-520W
CASE: Zalman R1
MB: MSI B150 GAMING M3
RAM: Kingston 8GB KIT DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1000GB
PSU: Seasonic M12II-520W
CASE: Zalman R1
Jak to konkretne chces fixnout v ovladaci - zakazat poslednich 0.5 GB graficke pameti?
Zpět na “Problémy s hardwarem”