Nefunkční síťový ovladač
Nefunkční síťový ovladač
Dobrý den. Dnes se mi nešťastnou nahodou povedlo smazat program Atheros Client a od té doby mě nefunguje připojení k síti. Byl jsem naštvaný a moje rejpavá povaha mě donutila se vtom hrabat a konit to ještě více. Asi 5x jsem zkoušel preinstalovat síťový ovladač ovšem bez nalezeni spravneho a tudiz bez úspěchu. Teď je situace taková ze jsem vzteky smazal jak adaptér tak ovladač a vše okolo. Proto už si nevím rady a potřebuji pomoci. Mám ntb Lenovo win7 G570 model 20079. Je to 64-bit Intel(R) Pentium (R) B950. Prosím o pomoc. Děkuji Honza.
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční síťový ovladač
Vítej na PC-HELP!
Ovladače obvykle najdeš na stránkách výrobce.
K tomu, abychom se po nich mohli podívat my, musíš kromě svého stroje sdělit i typ a bitovou verzi operačního systému.
Ovladače obvykle najdeš na stránkách výrobce.
K tomu, abychom se po nich mohli podívat my, musíš kromě svého stroje sdělit i typ a bitovou verzi operačního systému.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
skus tady zadej si lan a vyber operaci system http://support.lenovo.com/us/en/product ... 0-notebook
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bod obnovy pred tim vrtanim mas?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
1.) Teď si nejsem jistý co myslis tím typem ? A bitovou tam mas napsanou je to 64bit. A ano jak už jsem zmínil zkoušel jsem stáhnout ze stránek výrobce hned několikrát - neúspěšně.
2.) Dobře skusim hned zítra,dnes už nestihnu je to složité. Musím to nejdříve stáhnout pres mobil a pak hodit do PC. Mám na výběr Lan (Ethernet) a nebo Wirelles Lan ? :O
3.) Kdybych mel bod obnovy před vrtáním tak sem vůbec nepisu :)
2.) Dobře skusim hned zítra,dnes už nestihnu je to složité. Musím to nejdříve stáhnout pres mobil a pak hodit do PC. Mám na výběr Lan (Ethernet) a nebo Wirelles Lan ? :O
3.) Kdybych mel bod obnovy před vrtáním tak sem vůbec nepisu :)
Naposledy upravil(a) Honza 14 dne 26 srp 2015 08:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Být tebou, nepokouším se už o nic a rovnou ntb zanesu do servisu.
Operační systém není "Je to 64-bit Intel(R) Pentium (R) B950". Je to např. "Windows7 HP / 32 bit".
LAN je kabel a Wireless WiFi.
A bod zlomu - hmmm.
Operační systém není "Je to 64-bit Intel(R) Pentium (R) B950". Je to např. "Windows7 HP / 32 bit".
LAN je kabel a Wireless WiFi.
A bod zlomu - hmmm.
Pardon bod obnovy. Nevšiml jsem si. To se mi prave nechce odnaset do servisu.
Podle me jsem zkoušel jen špatné ovladače teda doufám v to. Máš na mysli jako třeba Windows 7 home premium ? Jestli to není ani toto tak už nevím co by to melo byt.
Podle me jsem zkoušel jen špatné ovladače teda doufám v to. Máš na mysli jako třeba Windows 7 home premium ? Jestli to není ani toto tak už nevím co by to melo byt.
-
- Pohlaví:
Windows7 Home premium může být jak ve 32 bitové, tak v 64 bitové verzi. A ovladače pro tyto verze se liší, proto je to třeba vědět.
Tak je to "Windows 7 home premium - 64 bitový operační systém" takhle je to zde napsané. Ještě přikládám foto ze správce.
Jestli už z toho něco zjistis tak mi sem kdyžtak hod presne odkazy. Děkuji.
Jestli už z toho něco zjistis tak mi sem kdyžtak hod presne odkazy. Děkuji.
-
- Pohlaví:
Chybí ti tam ještě grafika.
Ta je tady: http://support.lenovo.com/us/en/product ... s/DS010411
LAN (síť kabel) je zde: http://support.lenovo.com/us/en/product ... s/DS009048
Pro Wifi jsou tam 3 ovladače, buď víš jakou WiFi kartu tam máš, nebo budeš muset vyzkoušet jeden po druhém (viz. obrázek).
Ta je tady: http://support.lenovo.com/us/en/product ... s/DS010411
LAN (síť kabel) je zde: http://support.lenovo.com/us/en/product ... s/DS009048
Pro Wifi jsou tam 3 ovladače, buď víš jakou WiFi kartu tam máš, nebo budeš muset vyzkoušet jeden po druhém (viz. obrázek).
Tak první 2 uvedené jsou nainstalovány.
U WiFi jsem první nemohl nainstalovat,zkusil jsem druhy ten šel. Avšak pise ze nenašel žádný podporovány bezdrátový síťový adaptér.
U WiFi jsem první nemohl nainstalovat,zkusil jsem druhy ten šel. Avšak pise ze nenašel žádný podporovány bezdrátový síťový adaptér.
-
- Pohlaví:
Tak zkus ten třetí. Když nenašel podporovaný síťový adaptér, tak je zřejmé, že to není on.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6664
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 09:58
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10295