Nelze najít msconfig přitom je na disku
Nelze najít msconfig přitom je na disku
Ahoj,Nastavil jsem v msconfig maximální využití počtu procesoru a využití ram na max. Jenomže ve win 10 to hodí error a při bootovani se dostanu jenom k chybové obrazovce Bad System Config a možnosti obnovení z kopie disku nebo přes cmd atd. Je nějaká cesta jak obnovit win přes to cmd,aby mi zůstaly všechny programy a soubory? Když chci reinstalovat systém a zachovat všechno tak to chce plně nabootovane win.
Re: Nelze najít msconfig přitom je na disku
Žij, jako bys měl zítra zemřít. A uč se, jako bys měl žít věčně.
To jsem udělal ale zastaví se na obrazovce ještě chvilku kde se to trhanym zpusobem načítá a nikam to nevede.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíš si poškodil msconfig, nebo nastavil chybné hodnoty. Zkus si stáhnot CD HirensBoot, vypálit jej na Cd (je bootovací) a na něm jsou mimo jine WindowsXP a hromada dalších programů. Pokud se dostaneš na disk se systémem, mohlo by se to podařit opravit. Druhá možnost instalační medium instalovaného OS a zkusit to opravit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
"Nastavil jsem v msconfig maximální využití počtu procesoru a využití ram na max"
Ne, ty jsi nastavil hodnoty, o kterych ti nekdo rekl ze se ti zrychli pocitac, ale ktere tam z nejakeho velmi dobreho duvodu byt nemaji - a ted uz vis z jakeho, protoze uz nejde zapnout pocitac. Cos cekal ze se stane, kdyz nastavis vetsi pocet procesoru, nez mas ve skutecnosti?
Ciste technicky by to slo vyresit offline editorem registru, budto z nejakeho Windows live CD nebo zapojit disk do jineho pocitace, nacist systemovy registr a vratit tam hodnoty co tam patri.
Ne, ty jsi nastavil hodnoty, o kterych ti nekdo rekl ze se ti zrychli pocitac, ale ktere tam z nejakeho velmi dobreho duvodu byt nemaji - a ted uz vis z jakeho, protoze uz nejde zapnout pocitac. Cos cekal ze se stane, kdyz nastavis vetsi pocet procesoru, nez mas ve skutecnosti?
Ciste technicky by to slo vyresit offline editorem registru, budto z nejakeho Windows live CD nebo zapojit disk do jineho pocitace, nacist systemovy registr a vratit tam hodnoty co tam patri.
Nakonec jsem udělal reinstalaci win :),ale pořád mi přijde divný proč na w7 to dělalo co má a na w10 to dělá takový kopance :) Díky vám za snahu :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3189
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1967
-
od Jirka88