automechanik začatečník

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

TeIkQ
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

automechanik začatečník

Příspěvekod TeIkQ » 28 srp 2015 17:47

Brej,

hledám nějakej srozumitelnej článek, dokument, knížku, cokoliv, nejlépe s ilustrací, která/kterej pojednáva o základech fungování vozidla, něco jako toto, ale lepší něco free, třeba v *.pdf >>https://www.bux.cz/knihy/79819-jak-funguji-auta-napinavy-pruvodce-vedou-v-praxi.html#, (prolistujte si to), něco podobného

díky :)
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: automechanik začatečník

Příspěvekod faraon » 28 srp 2015 18:34

Jo, tahle kniha je pěkná, pokud je ti tak deset let.

Jestli se to ale chceš opravdu naučit, tak zajdi do knihkupectví nebo do antikvariátu, a pořiď si učebnici "Automobily" a knihu "Příručka pro automechanika". Můžou být i starší, už na začátku devadesátých let se učilo i vstřikování, a fungování zbytku auta se moc nezměnilo od války.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

TeIkQ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod TeIkQ » 28 srp 2015 22:48

já myslím, že bych v té knize pochopil základní principy, a fungování auta, ... na věku nezaleží, ... chtěl bych nějakou stránku nebo soubor v pdf, něco zdarma, jak už jsem psal, mít na to prachy, tak si zajdu hned do obchodu, a najdu si nějakou pěknou knížku
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 29 srp 2015 06:24

Hm, uložto neznáš? Link ti tu dávat nebudu, ale přečti si pozorně co jsem ti napsal minule ;-)
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”