Brej,
hledám nějakej srozumitelnej článek, dokument, knížku, cokoliv, nejlépe s ilustrací, která/kterej pojednáva o základech fungování vozidla, něco jako toto, ale lepší něco free, třeba v *.pdf >>https://www.bux.cz/knihy/79819-jak-funguji-auta-napinavy-pruvodce-vedou-v-praxi.html#, (prolistujte si to), něco podobného
díky :)
automechanik začatečník
- TeIkQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
automechanik začatečník
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“
Re: automechanik začatečník
Jo, tahle kniha je pěkná, pokud je ti tak deset let.
Jestli se to ale chceš opravdu naučit, tak zajdi do knihkupectví nebo do antikvariátu, a pořiď si učebnici "Automobily" a knihu "Příručka pro automechanika". Můžou být i starší, už na začátku devadesátých let se učilo i vstřikování, a fungování zbytku auta se moc nezměnilo od války.
Jestli se to ale chceš opravdu naučit, tak zajdi do knihkupectví nebo do antikvariátu, a pořiď si učebnici "Automobily" a knihu "Příručka pro automechanika". Můžou být i starší, už na začátku devadesátých let se učilo i vstřikování, a fungování zbytku auta se moc nezměnilo od války.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- TeIkQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
já myslím, že bych v té knize pochopil základní principy, a fungování auta, ... na věku nezaleží, ... chtěl bych nějakou stránku nebo soubor v pdf, něco zdarma, jak už jsem psal, mít na to prachy, tak si zajdu hned do obchodu, a najdu si nějakou pěknou knížku
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“
Hm, uložto neznáš? Link ti tu dávat nebudu, ale přečti si pozorně co jsem ti napsal minule 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”