Teplota CPU 90 st.
Jsem rád že jsem měl pravdu ale nevím kdo je to ten "zeppelion" jako ostatní zde i já prosím o nekomolení nicku.....no a a když si to dal zpátky tak je to stejný? teplota?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Pokud tam pasta nebyla tak to může být tím...ale je divné že to začalo až po čase.....ale jinak jí tam určitě dej-stojí nejlevnější 25Kč (ale když koupíš lepší třeba za 100Kč nic tím nezkazíš....)
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
ono to nezacalo moc po case ono to zacalo asi po 5mesicich co sme koupili pocitac ale ze zacatku sem se o takovyhle veci moc nezajimal a neresil to ale ted me to uz proste stvalo ptz se mi kazdou chvili vypinal pocitac.....a je nejakej rozdil mezi tema pastama???treba jestli je jako na kazdej procesor jina nebo to je upe jedno jakou koupim????
Rozdíl je ve složení a tudíš účinku....čím dražší tím lepší to je jasný
ale zase né do slova....já bych dal tak to kilo. Na nějakou se ti mrknu a dám ti sem link.....jinak se to nerozděluje podle procesorů....
Edit: tak tahle je za 155 ale vypadá velmi dobře
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31427

Edit: tak tahle je za 155 ale vypadá velmi dobře
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31427
HiJackThis
HiJackThis
-
- Pohlaví:
Rozdíl mezi nima je velkej, ale nijak to nesouvisí s typem CPU. Jsou silikonový /asi nejlevnější/ pak např. se stříbrným práškem apod.. Na tom jakou koupíš moc nezáleží, nejlepší je nějaká střední cesta.
CPU a chladič nemají absolutně rovný povrch, proto se tam dává ta pasta, aby zaplnila případné póry a tím se podstatně zlepší odvod tepla z CPU na chladič. Než tam tu pastu budeš dávat musíš tu starou z CPU a chladiče OPATRNĚ očistit - neupatlat to vedle - a nanést slabou vrstvu té nové. Myslím, že u těch past je návod.
CPU a chladič nemají absolutně rovný povrch, proto se tam dává ta pasta, aby zaplnila případné póry a tím se podstatně zlepší odvod tepla z CPU na chladič. Než tam tu pastu budeš dávat musíš tu starou z CPU a chladiče OPATRNĚ očistit - neupatlat to vedle - a nanést slabou vrstvu té nové. Myslím, že u těch past je návod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3554
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1812
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”