Na nějakou dobu jsem se odmlčel, ale je fakt - že je čím dál větší problém to nahodit :-/ Nicméně jsem si odchlípl dekl a to cvakání je od HDD - to už je tedy víc než jisté......
Dále, do BIOSu (boot) se nelze přes tlačítka F2, F12 + delete či ostatní F1-12 dostat. Můžu mačkat co chci a nedostanu se tam. Všiml jsem si, když notebook zapnu a nespustí se windows (nenačte se HDD, cvaká a píše chybové hlášky výše) - ihned po spuštění první obraz nenapíše to, že mám možnost: F2 pro nějaký setup, F12 pro boot (nevím teď přesné znění, ale snad chápete), ale spustí-li windows, tak tu možnost napíše a F12 skutečně i funguje. Kamarád říkal, že to zřejmě potvrzuje poškození HDD - že tak očividně zamezí další hardware. Dodal, že všechno totiž navazuje na vše.
Nicméně se pro jistotu zeptám, než půjdu koupit (nebo objednám) nový interní HDD - možná jako blbeček, ale jistota je jistota - nemůže být přecijen jiný problém? Resp. související...... např. ŘADIČ DISKU
Já ani tomu crystalu moc nerozumim, nevím zda bude toto stačit, jestli to pomůže
?