Dobrý den, koupil sem si nový Pc a chtěl sem si zapojit 5.1 reproduktory,ale fungují mi pouze 2. Subwoofer a postranní 2 mi nefungují, při testu přes Realtek HD mi vše funguje, když kliknu na test určitého reproduktoru, každý jde jak má. Jenže jakmile spustím hudbu nebo cokoliv odjinud, fungují pouze 2.
Nevíte prosím čím by to mohlo být?
předem díky za odpověď
PS : Na starém pc mi šlo vše bez problému
Nefungují mi 5.1 reproduktory
Re: Nefungují mi 5.1 reproduktory
Je to nejspis tim, ze to co spoustis je pouze stereo (2 kanaly).
Aby to hralo ze vsech reproduktoru, musi to co spoustis mit 6 kanalovy zvuk (napr filmy).
Pokud chces aby ti hralo stereo ze vsech reproduktoru tak to jde nastavit taky, ale je to k nicemu - dostanes pouze zkresleny zvuk, zadny prostorovy efekt to nema.
Aby to hralo ze vsech reproduktoru, musi to co spoustis mit 6 kanalovy zvuk (napr filmy).
Pokud chces aby ti hralo stereo ze vsech reproduktoru tak to jde nastavit taky, ale je to k nicemu - dostanes pouze zkresleny zvuk, zadny prostorovy efekt to nema.
Teď je to hlavně Youtube, ale když sem pouštěl předtím z Youtubu, tak mi zvuk hrál normálně ze všech O.o
A jak bych nastavil,aby i stereo hrálo ze všech prosím? :)
Ono když bude fungovat ten subwoofer,tak to má takový lepší efekt,hlavně pro hudbu :)
A jak bych nastavil,aby i stereo hrálo ze všech prosím? :)
Ono když bude fungovat ten subwoofer,tak to má takový lepší efekt,hlavně pro hudbu :)
Zaškrtni doplnění reproduktorů v RealtekHD.
Zaškrtnuto a stále nic. Pořád stejný efekt
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
ondoubek píše:Zaškrtni doplnění reproduktorů v RealtekHD.
Jo a bude to stereo ve všech bednách a ne 5.1.Co takhle vzít něco kvalitnějšího než mp3 nebo YT a pustit třeba film s DTS nebo AC3 5.1?
Když to tak chce??...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1289