Tu membránu musíš nahradit něčím svým. Buď jinou membránou, nebo deskou s tištěným spojem a nějakými kontakty, nebo deskou s tištěným spojem a mikrospínači, nebo deskou s mikrospínači propojenými drátky. A potom to samozřejmě připojit na správné vývody z toho čipu, aby ti obstaral komunikaci s PC.
Těch 37 kláves mi něco připomnělo, nechystáš se udělat klon Ondry? Ten měl také jenom sedmatřicet kláves

Ale stejně mi to připadá málo. 26 písmen, 10 číslic, mezerník, a určitě nebudeš potřebovat Shift a Enter?
Nejjednodušší je membránová klávesnice, ta se dá udělat třeba takhle (replika ZX80):

Nad kontakty se položí distanční fólie s otvory, a navrch pružná fólie, která na spodní straně bude mít vodivé plochy (třeba proužky alobalu), a na horní může být přímo potisk, takže nejsou potřeba žádné hmatníky kláves.
Pokud bys to chtěl udělat trochu luxusnější a tvanlivější, místo membrány zapájíš mikrospínače, ty potom budou mačkat hmatníky umístěné v horním dílu obalu klávesnice:

Kdyby ti to rozmístění kláves v matici připomínalo to co jsem ti psal minule, není to náhoda. Tohle je přímý předchůdce toho mého prvního stroje