Zdravím, jsem tu prvně tak snad jsem se trefil do tematu.
Mám takový záhadný problém, Normálně mám počítač s TV propojeno přes VGA, má to rožlišení FHD takže bez problému, ale když to připojím před HDMI tak při FHD je to neostré a divně rozmazané. až na rozlíšení 1360x768 to je normální obraz.
Chtěl bych se zeptat jestli to může být HDMI kabelem nebo kde hledat problém.
Grafická karta:amd radeon hd 7850 oc
Datum ovladače 3.8.2015
verze:15.200.1062.1004
TV: Canox
Mám naistalován CCC od AMD
Budu rád za jakoukoliv radu, protože jsem si chtěl připojit druhý monitor a tohle mě vyvedlo z míry, děkuji.
Graficka karta-TV
-
- Pohlaví:
Re: Graficka karta-TV
Buď není TV FHD, nebo má nativní rozlišení 1360x768. Kabelem by to být nemělo, obraz se po něm přenáší digitálně, nicméně nic ti nebrání v tom, to ověřit.
Přes VGA normálně FHD jede. Jak ověřím ten kabel, nemám jinej nebo ho napojit jinam.
-
- Pohlaví:
Gasour píše:Přes VGA normálně FHD jede.
To vůbec nic neznamená. Jak už jsem psal, zjevně se jedná o nějakou starší LCD TV, jejíž nativní rozlišení je 1360x768.
Canox jsem videl prodavat v Kauflandu, je to nejaky cinsky OEM sunt. Pochybuju ze ta televize bude FHD, spis tech 1360x768 bude nativni rozliseni toho panelu.
Oni na to totiz meli ve zvyku psat velkymi pismeny HD, az teprve v manualu bylo napsane ze to je jen HD ready.
Oni na to totiz meli ve zvyku psat velkymi pismeny HD, az teprve v manualu bylo napsane ze to je jen HD ready.
Aha to jsem nevěděl. Nehledal jsem nic zázračného, používám to jen jako monitor na běžnou práci a občasné přepnutí na TV když se mi nechce na velkou. Nuže asi otázka vyřešena a hned bych se zeptal na novou a to jak přes tu moji grafickou kartu připojit druhý monitor.
amd radeon hd 7850 oc má 2x DVI ale ten druhý je jiný, poradíte mi jakou zvolit redukci na VGA nebo jestli to vůbec jde?
Momentálně to mám připojené přes port vedle HDMI.

amd radeon hd 7850 oc má 2x DVI ale ten druhý je jiný, poradíte mi jakou zvolit redukci na VGA nebo jestli to vůbec jde?
Momentálně to mám připojené přes port vedle HDMI.

-
- Pohlaví:
Port, co má vpravo ty čtyři piny navíc je DVI-I a lze z něj přes redukci připojit monitor VGA. Ten druhý je pouze digitální - tedy DVI-D a monitor musí mít možnost připojení DVI. Redukce na VGA v tomto případě použít nelze.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Jen doplním, že z digitálního DVI lze přes redukci udělat HDMI (bez zvuku).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Děkuji za rady, ještě by mě zajímalo, uživila by se nějaká podobná redukce jako z odkazu? Neklesne výkon nebo se jinak neomezí když to půjde přes tuto redukci?
http://www.nej-ceny.cz/152595/premiumcord-adapter-dvi-i-24-5-male-2x-vga-db15hd-female.html?utm_source=adwords-pla&utm_medium=cpc&gclid=Cj0KEQjw35-vBRD3qKz8hPezlIIBEiQAOeKNrvOs0NE77mfqV4wh-LRWF3UYEgCtZGfDCNhnpP4PinMaAprm8P8HAQ
http://www.nej-ceny.cz/152595/premiumcord-adapter-dvi-i-24-5-male-2x-vga-db15hd-female.html?utm_source=adwords-pla&utm_medium=cpc&gclid=Cj0KEQjw35-vBRD3qKz8hPezlIIBEiQAOeKNrvOs0NE77mfqV4wh-LRWF3UYEgCtZGfDCNhnpP4PinMaAprm8P8HAQ
-
- Pohlaví:
Máš tam jasně napsáno:
=> pro dva monitory ji nelze použít.
Kabel slouží jako rozdvojka na více zařízení, která nesmějí být zapnutá současně.
=> pro dva monitory ji nelze použít.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4328
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek