Potrebuji prekodovat jeden AVI soubor pro prehrani ve stolnim DVD prehravaci. Ruzne konverzni programky nabizi mnoho variant typu souboru, kterymi neni cas se zabyvat. Poradi nekdo jak na to a ktery sw pri tom pouzit bez zbytecneho zkouseni? Davam prednost priblizne stejne velikosti, kvalite a co nejrychlejsimu prevodu. Diky za tip
Petr
Prevod AVI na AVI
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Klepni mi do podpisu převody mezi filmovými formáty. Další program který tohle zvládne je Nero 7 a výše.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
diky panove za zajem, posilam nejake info navic:
jedna se o normalni avi soubor odnekud z netu, ktery kdyz jsem napalil na cd, dvd player (H&B3255 divx xvid compatible) ho odmita prehrat. Jinak vsechny mozne exoticke formaty to prehraje, jen tohle ne.
log z mediainfo:
Hlavní #0
Celý název a cesta : H:\Dokumenty_ruzne\LuigiSnozzi.avi
Formát : Windows Media
Velikost souboru : 33.8 MiB
Hrací čas : 15mn 28s
Bit rate : 305 Kbps
Application : Windows Movie Maker 2.1.4026.0
VBR Peak : 3052725
Buffer Average : 70277
PacketCount : 40511
PacketSize : 4490
Date_Created : UTC 2037-08-25 18:27:29
HeaderSize : 5482
DataSize : 35450518
Video #0
Codec : WMV3
Codec/Info : Windows Media Video 9
Bit rate : 190 Kbps
Šířka : 640pixely
Výška : 480pixely
Poměr stran : 4/3
Rozlišení : 24 bits
Audio #0
Codec : WMA2
Codec/Info : Windows Media Audio 2
Bit rate : 108 Kbps
Kanál(y) : 2 kanály
Sampling rate : 44 KHz
jedna se o normalni avi soubor odnekud z netu, ktery kdyz jsem napalil na cd, dvd player (H&B3255 divx xvid compatible) ho odmita prehrat. Jinak vsechny mozne exoticke formaty to prehraje, jen tohle ne.
log z mediainfo:
Hlavní #0
Celý název a cesta : H:\Dokumenty_ruzne\LuigiSnozzi.avi
Formát : Windows Media
Velikost souboru : 33.8 MiB
Hrací čas : 15mn 28s
Bit rate : 305 Kbps
Application : Windows Movie Maker 2.1.4026.0
VBR Peak : 3052725
Buffer Average : 70277
PacketCount : 40511
PacketSize : 4490
Date_Created : UTC 2037-08-25 18:27:29
HeaderSize : 5482
DataSize : 35450518
Video #0
Codec : WMV3
Codec/Info : Windows Media Video 9
Bit rate : 190 Kbps
Šířka : 640pixely
Výška : 480pixely
Poměr stran : 4/3
Rozlišení : 24 bits
Audio #0
Codec : WMA2
Codec/Info : Windows Media Audio 2
Bit rate : 108 Kbps
Kanál(y) : 2 kanály
Sampling rate : 44 KHz
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak jsem zkusil prekodovat ten AVI/WMV soubor na DVD pomoci Nera. Vysledne DVD v stolnim prehravaci toto video prehrava trhane, seka se obraz i zvuk. Pred tim puvodni AVI soubor byl bez techto seku. V cem delam chybu? Muze za to pomalejsi pc? PIV, 2Ghz, 1024MB RAM, myslim ze by az takovy problem mit nemel?
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stejný problém jsem měl kdysi i já - než jsem si v praxi ověřil, že není AVI jako AVI a můj přehrávač nezná WMV.
Laik nechť mrkne třebas sem :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Audio_Video_Interleave
Chce to dávat pozor a používat MediaInfo. Na převod určitě něco seženeš - zkusil jsi třeba například na Stahuj.cz vyhledat wmv to avi ? je tam pár free věcí. A trošce experimentování se asi stejně nevyhneš.... Doporučuji požívat CD-RW,
Laik nechť mrkne třebas sem :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Audio_Video_Interleave
Chce to dávat pozor a používat MediaInfo. Na převod určitě něco seženeš - zkusil jsi třeba například na Stahuj.cz vyhledat wmv to avi ? je tam pár free věcí. A trošce experimentování se asi stejně nevyhneš.... Doporučuji požívat CD-RW,
Můj první stroj: Atari 800XL
...vypada to ze problem je nekde jinde... v kvalite toho puvodniho souboru. Kdybych ho nepotreboval napalit z nejakeho duvodu, tak ho smazu a neotravuji tady.
Zkousel jsem vice programku na konverzi, ty vyse jmenovane, atd. Myslel jsem, ze ty programy jsou skryty shw, nebo neco takoveho, protoze u 15minutoveho souboru se vzdy na stejnem miste (3:15) konverze skoncila. Vysledny avi/divx/mpg file sel potom normalne prehrat, i kdyz kratsi. Ted bych potreboval zjistit, co je tam za chybu. Da se to asi nejakym editorem? VirtulDub to zvladne? Myslim zjistit co se da delat, jestli tam je nejaky zadrhel, nebo chyba? Nebo existuje nejaky opravar video souboru?
Petr
Zkousel jsem vice programku na konverzi, ty vyse jmenovane, atd. Myslel jsem, ze ty programy jsou skryty shw, nebo neco takoveho, protoze u 15minutoveho souboru se vzdy na stejnem miste (3:15) konverze skoncila. Vysledny avi/divx/mpg file sel potom normalne prehrat, i kdyz kratsi. Ted bych potreboval zjistit, co je tam za chybu. Da se to asi nejakym editorem? VirtulDub to zvladne? Myslim zjistit co se da delat, jestli tam je nejaky zadrhel, nebo chyba? Nebo existuje nejaky opravar video souboru?
Petr
Naposledy upravil(a) bluenite dne 25 led 2008 11:39, celkem upraveno 1 x.