Restartováni počítače při hraní VŠECH her-Vyřešeno! Vyřešeno
-
- Pohlaví:
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no teda...ja mam z netu snad vsechny hry co mam vcetne hitmana a jede mi to porad....ja bych to u tebe videl na vadnou ramku...prestan debatovat a zkus si od nekoho (kdo jeste neinstaloval tu vasi super ultra verzi hitmana) a uvids treba ti ta hra jen rozjebla ramku tak to jednoduse vyzkousej a nehadej se porad cim to byt nemuze...a taky si cti co ti tady ti lidi pisou...nebot postup od "mimi" taky neni odveci...tak prestan mrmlat a neco z toho vyzkousej...
//prosím, mohl bys mi příblížit, jak mohl nějaký SW "rozjebat" ramku? Živím se elektronikou již mnoho let, ale podobné tvrzení slyším poprvé (bez ohledu na slovník). Jistě chápeš, že bych nerad umřel, úplně blbej...
//Karlos
//prosím, mohl bys mi příblížit, jak mohl nějaký SW "rozjebat" ramku? Živím se elektronikou již mnoho let, ale podobné tvrzení slyším poprvé (bez ohledu na slovník). Jistě chápeš, že bych nerad umřel, úplně blbej...
//Karlos
Visit: http://www.svedsketanky.cz
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pro pán bůh, to se nám po vánocích vyrojilo profíků...
Již to jednou padlo, ale neviděl jsem reakci. Takže: opiš ty kecy z modré smrti!, tam je totiž popsáno, co se stalo a pak již nebývá problém dohledat kde a proč. Testoval jsi počítač na viry a spyware? Co ovladače grafické karty, directX, ...?

Již to jednou padlo, ale neviděl jsem reakci. Takže: opiš ty kecy z modré smrti!, tam je totiž popsáno, co se stalo a pak již nebývá problém dohledat kde a proč. Testoval jsi počítač na viry a spyware? Co ovladače grafické karty, directX, ...?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- goor111
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prenastavoval jsem to jak je kdyz date: PTM na tento pocitac--->upresnit--->VÝKON-nastavení--->upřesnit--->virtuální paměť-změnit... Prodloužilo to o dost dobu po kterou PC facha nez se restartuje.... Prenastavil jsem hodnoty na 3069 a 4096.... Ale pak to zase padlo... I kdyz po mnohem delsi dobe... Help prosim... Nevite jak je jinak prenastavit?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Chceš vůbec poradit, nebo jen debatovat. Jestli ano, řiď se laskavě radami, ať je možné zjistit příčinu Tvých problémů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 5861
-
od echo-cz