Dobrý den,
viewtopic.php?f=45&t=160762
po koupi nové siťové karty, routru, kabelů jsem zkoušel přes pingplotter pak cmd trasa provider je asi naštvaný, protože na mail nereaguj.
Nerozumím tomu. Podle providera není problém u nich, ale přitom, když si jdu zahrát nebo si ani zahrát nemusím a prostě to vyletí z krásných 60ms na SWE najednou na 120, 200+ a pak chvíli a pak to zase padne a pak to vyletí tak někde asi chyba být musí. Začalo mi to dělat, když "upgradovali" 2 připojovací body. Takže osobně si myslím, že je někde chyba na trase.
Nestabilní internet
Re: Nestabilní internet
Ty hrajes ty hry na Seznamu?
Protoze jestli ne, tak to spojeni musis merit mezi tebou a hernim serverem a ne mezi tebou a seznam.cz, coz jde uplne jinudy.
Pingplotter ano, ale na IP nebo adresu toho serveru se kterym jsou problemy.
Protoze jestli ne, tak to spojeni musis merit mezi tebou a hernim serverem a ne mezi tebou a seznam.cz, coz jde uplne jinudy.
petr22 píše:Ty hrajes ty hry na Seznamu?
Jenže ono není problém s jedním serverem, ale v různou dobu se všemi.
Takhle by to mělo ject a to se mi libi, je to pohoda. Jenomže pak někde nastane chyba a prostě neni všude 120+ protože se mi to pomalejc refreshuje, ale takhle to zůstane nějakou dobu, pak to padne a pak zase nahoru,atd. konkrétně server je ve Švédsku. Nicméně ping do Holandska, Francie je +- stejný kolem 35-50, ale jak to začne blbnout, tak je jedno, kde hraju ať ten server je kdekoliv ping je stejny 250+ a finito pro mě.
Udelej z toho logy a posli je je poskytovateli pripojeni - at se k tomu vyjadri.
Idealni by byly logy od jineho cloveka co ma stejneho poskytovatele, jestli to dela take.
Idealni by byly logy od jineho cloveka co ma stejneho poskytovatele, jestli to dela take.
petr22 píše:Udelej z toho logy a posli je je poskytovateli pripojeni - at se k tomu vyjadri.
Dobře. Nikoho jiného neznám, kdo by měl stejného poskytovale v oblasti.
Děkuji
No naštval jsem svého poskytovale což se mu ani tak moc nedivím. Protože jsem jediný, který nejvíc tahá a nejvíc si stěžuje. Což bude nejspíše pravda.
Nicméně nejspíše jsem to fixnul změněním MTU ve W7 z 1500 na 1464. Pozoruju to půl dne a vypadá to, že jsem tím fixnul lagy.
Nicméně nejspíše jsem to fixnul změněním MTU ve W7 z 1500 na 1464. Pozoruju to půl dne a vypadá to, že jsem tím fixnul lagy.
To, ze nejvic tahas je problem poskytovatele 
Prodava urcitou konektivitu a zarizeni infrastruktury tak aby to fungovalo je jeho problem. I kdybys stahoval plnou rychlosti 24h denne, nemuze nic rict.

Prodava urcitou konektivitu a zarizeni infrastruktury tak aby to fungovalo je jeho problem. I kdybys stahoval plnou rychlosti 24h denne, nemuze nic rict.
petr22 píše:To, ze nejvic tahas je problem poskytovatele
No jo, ale nechce se mi s ním hádat. Vypadá jako férovej človek.
Měřil mi pingy, trasy, má logy a já nevim, co všechno. Nic jsem od něj posílat nechtěl. Nicméně jsem to MTU nefixnul. Zlepšil, ale nefixnul. Teďka jsem si přitáhl kabel od O2, abych to zkusil jestli to neni přeci jen někde v mém PC nicméně jsem hrál v klidu dál bez výpadků.
Takže výsledek je takový, že chyba někde je, ale nikdo neví kde což mě dost mrzí, protože ten chlap, co to provozuje je mi sympatickej a nasrat jsem ho nechtěl.
Myslel jsem si, že je to třebas tim 25m kabelem, co vede z antény do routru, tak jsem zkoušel i jiny kabel na kterým teďka běží O2 takže v tom kabelu taky chyba neni. Já bych si typl, že je to možná v té anténě nebo mezi anténou a vysílačem, ale tam je vzdálenost jen 250m což je super. Už se mi mu ani nechce psát, protože se mi nechce tu smlouvu nechce rozvazovat páč v okolí je toho hodně, ale je to tragedie. Tady aspoň ten internet frčí, ale nezahraju si u ostatních nejde ani ten net

Teďka mě ještě tak napadá jesli mám sprácně nacvaknuty kabel resp. konektory.
Z antény do POE; z POE do routru; z routru do PC.
Na všech mám typ bílo-oranžová, oranžová, bílo-zelena, modrá, bilo-modra, zelena, bílo-hnědá, hnědá. Na obou koncích kabelu. Což by měli být nekřížové ne? Tím pádem v kabelech by v tomdle směru taky neměl být problém nebo se mýlím?
Děkuji za odpověď.
Z antény do POE; z POE do routru; z routru do PC.
Na všech mám typ bílo-oranžová, oranžová, bílo-zelena, modrá, bilo-modra, zelena, bílo-hnědá, hnědá. Na obou koncích kabelu. Což by měli být nekřížové ne? Tím pádem v kabelech by v tomdle směru taky neměl být problém nebo se mýlím?
Děkuji za odpověď.
Kdyby byla chyba v konektorech, tak to nebude fungovat vubec.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4864
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3137
-
od Alferi