Dámy a pánové našla jsem opuštěnou budovu . Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Dámy a pánové našla jsem opuštěnou budovu .  Vyřešeno

Příspěvekod AngelikaB » 12 zář 2015 20:08

Dámy a pánové kteří se zde dívaj na moje téma . jelikož jsem dosti odvážná a mám do všeho chuť jít . Tak jsem se s kamarádem vypravila cestu na kolech . Z čistého ježdění a tak prohledávání jsme našli úplně nádherné opuštěné místo na, kterém již už 10 let nikdy nebyl ! . byli jsme velice odvážní a zkusili jsme dovnitř vlézt . Povedlo se tak . Bylo to tam nádherný . byl tam i starý vůz, který jsem fakt opravdu nečekala že tam ještě najdu . Z blízka jsem si ho prohlídla velmi pěkný byl . Určitě sem vám dám fotky které jsem vyfotila z videa . Fotky jsem nepořizovala . Postupně budu přes program ukládat vybrané snímky . Takže opravdu jsem žasla úžasem co jsem dokázala najít :-) . Ale táhlo mně to stále dál a dál prozkoumávat různé místnustky, které byli k dohledání . Pak jsem našla pěknou loďku což mně velice zaujala a asi 5 minut jsem si ji prohlížela . byla sice stará . Ale vypadala na povrch pěkně . Struktura té budovy již byla na rozpad . Měla jsem strach vyjít nahoru abych mohla něco pořídit protože opravdu o patro výš se to již rozpadávalo . Ale odvážila jsem se tam na to vylést a něco pořídit . Takže bude i fotka kde je ta loď . Po té co jsem prozkoumala celou budovu . Moc se mi nechtělo do sklepení . A nakonec . Jsem našla úplně něco zajímavého . Které jsem vyfotila a uložila na počítač . Vypadá to jako klasická váha . Ale není tomu tak. Už jsem to probírala s různými kamarády . A stále nevíme co to může být . Takže jestli chcete tak mi řekněte co to je za stroj :-) děkuji . Děkuji všem že se mohu sváma podělit o mé tajemství a prozkoumávání . :-) s pozdravem Hanča .
Přílohy
04.jpg
03.png
02.png
01.png

Reklama
AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Dámy a pánové našla jsem opuštěnou budovu .

Příspěvekod AngelikaB » 14 zář 2015 14:42

Dámy a pánové, Du tam opět . A budu podrobněji zkoumat dnes co tam vše bylo . Pozvala jsem si kameramana takže vše bude natáčet a já jen budu fotit . Pokusím se uploadnout celé video. Takže doufám že na mně tam nikdo nenatrefí . :-D a já nedostanu po prdýlce . Tak mi držte palce a pošlu vám určitě nějaké ty fotky :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”