Zdravím. Co je lepší stereo sluchátka nebo 5.1,7.1 ve stejné cenové třídě? Protože si myslím že stereo, předběžně jsem si vybral Logitech Gaming Headset G230 http://sluchatka.heureka.cz/logitech-ga ... e/#section a k tomu zvukovku Creative X-FI GO PRO http://zvukove-karty.heureka.cz/creativ ... fi-go-pro/ . Je to dostačující pro dobrý podání zvuku? Creative jsem si vybral zčásti kvůli EAX (podporuje EAX 5.0 hry s např. EAX 1.0?)ale nevím jestli budou dobrým prostředníkem pro sluchátka (popř. něco doporučte). A Zaujaly mě taky sluchadla s vlastní zvukovkou, pokud třeba znáte, okolo 2000kč.
Chtěl bych tedy zhodntit ty výrobky výše, vaše názory na to stereo, a jakýkoliv rady od boku který pomůžou i těm kolemjdoucím.
Jinak tedy sluchátka primárně na hry.
Snad vše Díky za odpovědi a těm co sem hned budou psát jak jsem se měl víc všude dívat se omlouvám.
Herní sluchátka (2000)+ext.zvuk.karta
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní sluchátka (2000)+ext.zvuk.karta
někdo říká, že při hraní líp slyší kroky na stereu, někdo zase vychvaluje prostorový zvuk...
každopádně pokud by jsi chtěl sluchátka i třeba na občasný poslech nebo tak, potom doporučím https://www.alza.cz/audio-technica-ath- ... 91.htm?o=1
budeš zapojovat do PC nebo do notebooku? je potřeba zvuková karta?
každopádně pokud by jsi chtěl sluchátka i třeba na občasný poslech nebo tak, potom doporučím https://www.alza.cz/audio-technica-ath- ... 91.htm?o=1
budeš zapojovat do PC nebo do notebooku? je potřeba zvuková karta?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

re-beather
Díky za rychlou odpověď, je to notebook. Tyhle sluchátka vypadají dobře a zvlášť 5 let záruka. Ale žene mě to k otázce jak to zní ve hrách, přesněji, můžou neherní sluchátka být horší pro hry? protože hry mají třeba spoustu těch efektů nebo tak...
A k tomu stereo vs prost. zv... v čem by vlastně stereo mohlo předčít prostorový zvuk? detaily, letící kulka blízko hlavy, prostě ty zvuky které jindy slišet nejsou. Pokud je to jedno a prostorový zvuk znamená jen tu lepší orientaci podle zvuku tak je mi to celkem jedno, zvlášť pokud si za to připlatím a vlastně, krom prostor. zvuku, se vyrovnají sluchtkám o 300 méně.
Díky za rychlou odpověď, je to notebook. Tyhle sluchátka vypadají dobře a zvlášť 5 let záruka. Ale žene mě to k otázce jak to zní ve hrách, přesněji, můžou neherní sluchátka být horší pro hry? protože hry mají třeba spoustu těch efektů nebo tak...
A k tomu stereo vs prost. zv... v čem by vlastně stereo mohlo předčít prostorový zvuk? detaily, letící kulka blízko hlavy, prostě ty zvuky které jindy slišet nejsou. Pokud je to jedno a prostorový zvuk znamená jen tu lepší orientaci podle zvuku tak je mi to celkem jedno, zvlášť pokud si za to připlatím a vlastně, krom prostor. zvuku, se vyrovnají sluchtkám o 300 méně.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tento model ve hrách určitě nemá nějaké znevýhodnění... ba naopak bych řekl, že zcela jistě budou lepší než tebou zmiňované logitechy a případně pokud si pustíš občas nějakou hudbu, tak by jsi rozdíl jistě zaznamenal...
co se týče mě, vyzkoušel jsem Razer Kraken 7.1 a Gamdias Hephaestus, které obě mají 7.1 zvuk a i tak jsem skončil u sterea, kde mám pocit, že slyším líp
Pokud by jsi chtěl další informace ohledně tohoto problému doporučuji projít fórum AVmedia, kde se tento problém řeší experti na tuto problematiku
co se týče mě, vyzkoušel jsem Razer Kraken 7.1 a Gamdias Hephaestus, které obě mají 7.1 zvuk a i tak jsem skončil u sterea, kde mám pocit, že slyším líp

Pokud by jsi chtěl další informace ohledně tohoto problému doporučuji projít fórum AVmedia, kde se tento problém řeší experti na tuto problematiku

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4819
-
od Kadel33
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 22:11
-
- 4
- 4351
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 3154
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3664
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1908
-