Herní sluchátka (2000)+ext.zvuk.karta

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

bubble1
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Herní sluchátka (2000)+ext.zvuk.karta

Příspěvekod bubble1 » 15 zář 2015 16:47

Zdravím. Co je lepší stereo sluchátka nebo 5.1,7.1 ve stejné cenové třídě? Protože si myslím že stereo, předběžně jsem si vybral Logitech Gaming Headset G230 http://sluchatka.heureka.cz/logitech-ga ... e/#section a k tomu zvukovku Creative X-FI GO PRO http://zvukove-karty.heureka.cz/creativ ... fi-go-pro/ . Je to dostačující pro dobrý podání zvuku? Creative jsem si vybral zčásti kvůli EAX (podporuje EAX 5.0 hry s např. EAX 1.0?)ale nevím jestli budou dobrým prostředníkem pro sluchátka (popř. něco doporučte). A Zaujaly mě taky sluchadla s vlastní zvukovkou, pokud třeba znáte, okolo 2000kč.
Chtěl bych tedy zhodntit ty výrobky výše, vaše názory na to stereo, a jakýkoliv rady od boku který pomůžou i těm kolemjdoucím.
Jinak tedy sluchátka primárně na hry.
Snad vše Díky za odpovědi a těm co sem hned budou psát jak jsem se měl víc všude dívat se omlouvám.

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Herní sluchátka (2000)+ext.zvuk.karta

Příspěvekod beather » 15 zář 2015 17:03

někdo říká, že při hraní líp slyší kroky na stereu, někdo zase vychvaluje prostorový zvuk...

každopádně pokud by jsi chtěl sluchátka i třeba na občasný poslech nebo tak, potom doporučím https://www.alza.cz/audio-technica-ath- ... 91.htm?o=1

budeš zapojovat do PC nebo do notebooku? je potřeba zvuková karta?
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

bubble1
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod bubble1 » 15 zář 2015 17:19

re-beather
Díky za rychlou odpověď, je to notebook. Tyhle sluchátka vypadají dobře a zvlášť 5 let záruka. Ale žene mě to k otázce jak to zní ve hrách, přesněji, můžou neherní sluchátka být horší pro hry? protože hry mají třeba spoustu těch efektů nebo tak...
A k tomu stereo vs prost. zv... v čem by vlastně stereo mohlo předčít prostorový zvuk? detaily, letící kulka blízko hlavy, prostě ty zvuky které jindy slišet nejsou. Pokud je to jedno a prostorový zvuk znamená jen tu lepší orientaci podle zvuku tak je mi to celkem jedno, zvlášť pokud si za to připlatím a vlastně, krom prostor. zvuku, se vyrovnají sluchtkám o 300 méně.

beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod beather » 15 zář 2015 17:29

tento model ve hrách určitě nemá nějaké znevýhodnění... ba naopak bych řekl, že zcela jistě budou lepší než tebou zmiňované logitechy a případně pokud si pustíš občas nějakou hudbu, tak by jsi rozdíl jistě zaznamenal...

co se týče mě, vyzkoušel jsem Razer Kraken 7.1 a Gamdias Hephaestus, které obě mají 7.1 zvuk a i tak jsem skončil u sterea, kde mám pocit, že slyším líp :lol:

Pokud by jsi chtěl další informace ohledně tohoto problému doporučuji projít fórum AVmedia, kde se tento problém řeší experti na tuto problematiku :-)
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní sluchátka okolo 4 tisíc
    od Aurelian » 17 pro 2024 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    4819
    od Kadel33 Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 22:11
  • Nová sluchátka
    od Riviera kid » 24 kvě 2025 08:40 » v Vše ostatní (hw)
    4
    4351
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    24 kvě 2025 18:47
  • Bezdrátové sluchátka
    od Dolpi » 28 lis 2024 06:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    3154
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 21:36
  • Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
    od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3664
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    18 led 2025 17:51
  • Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
    od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem
    0
    1908
    od maiki Zobrazit poslední příspěvek
    07 čer 2025 00:36

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”