Zatím mám vybráno toto :
http://www.czc.cz/ftmsvdj9imh5pagtlluoeu2uvc/seznam
P.S bes operáčního systému a podobně
abanas píše:Chybí ti tam HDD ... Mám v podstatě stejnou sestavu - běhá to následovně (monitor 1366x768) - Witcher 3 na high/ultra - 50-+ fps, Gta 5 - high - 40/60 fps. Mám ten PC jen krátce, ale zatím vše OKJestli máš víc peněz tak bych se nebál jít do i5 4460, nebo ještě přidat lepší základku. A na streamování používej Shadowplay (součást ovladače ke grafice)
beather píše:abanas píše:Chybí ti tam HDD ... Mám v podstatě stejnou sestavu - běhá to následovně (monitor 1366x768) - Witcher 3 na high/ultra - 50-+ fps, Gta 5 - high - 40/60 fps. Mám ten PC jen krátce, ale zatím vše OKJestli máš víc peněz tak bych se nebál jít do i5 4460, nebo ještě přidat lepší základku. A na streamování používej Shadowplay (součást ovladače ke grafice)
já disk u sestavy od Martaba vidím
purmas píše:Už jsem tam dal ten seznam doufám že je to v pořádku
abanas píše:purmas píše:Už jsem tam dal ten seznam doufám že je to v pořádku
Rozmysli si zda bys chtěl PC spíše na render a streamování nebo čistě na hry. i3 4160 + GTX960 na tom bude čistě herně líp než sestava co tam ted máš, horší to však bude s budoucím upgradem (přeci jen procák na tom bude za dva/tři roky výkonnostně líp než karta).
abanas píše:Chybí ti tam HDD ... Mám v podstatě stejnou sestavu - běhá to následovně (monitor 1366x768) - Witcher 3 na high/ultra - 50-+ fps, Gta 5 - high - 40/60 fps. Mám ten PC jen krátce, ale zatím vše OKJestli máš víc peněz tak bych se nebál jít do i5 4460, nebo ještě přidat lepší základku. A na streamování používej Shadowplay (součást ovladače ke grafice)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů