čau, potřeboval bych poradit jak správně aktivovat w8.1 kde je licence v ntb integrovaná, nikde sem se nedopátral jaká tam je edice, použil sem čistou instalaci z msdn
ntb: ASUS X555LJ-XO080H
jak správně postupovat při aktivaci windows 8.1 Vyřešeno
Re: jak správně postupovat při aktivaci windows 8.1
Aktivuje se automaticky online.
Instalacni medium ale musi byt OEM, do retail se musi zadat klic rucne a pak aktivovat.
Instalacni medium ale musi byt OEM, do retail se musi zadat klic rucne a pak aktivovat.
dík podle vzhledu štítku soudím že mám core edici, tak sem si stáhnul přes MS utilitu link. tak uvidíme
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media
Takový ten problém proč jsi neobnovil F9 ? . Vždy ASUS má Recovery disk . A na tom recovery disku je pak OEM licence .
windows 8.1 na msdn (resp. Dreamspark) je OEM, čiže len raz môžeš zadať product key...product key nájdeš pri objednávke a ten zadáš...windows sa ti aktivuje automaticky
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
Ono to není jen tak protože vždy při obnovení F9 notebooku se obnoví a licence je zpět . Jelikož OEM licence je na oddílu pro obnovení 

V ntb je nový hdd tak že recovery mi je k ničemu po instalaci čistého systému z msdn mi to píše že key už je použitý vzal si ho z BIOSU předpokládám. dnes budu volat na tu jejich linku snad mi to aktivujou
Na linku ASUSU ti poradí jen to že to budeš muset zaslat do servisu . Jelikož tam je ten problém že ti to musí zaktivovat u nás v servisu . Nebudu dělat tady zde nějaké reklamy . Pokud chceš vědět více napiš mi Soukromou zprávu 

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Volat bude Microsoftu, ne na Ausus, vime? 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Dobrá tedy . uvidíme co microsoft řekne . Mně naposledy když sem ohledně jedné věci v noťasu volala . Tak mně paní seřvala .
při čemž jsem ji vysvětlila že bohužel asus ještě recovery na windows 10 nemá a chci zrušit Aktualizace na windows 10 :'D .

Tak nakonec sem z původního HDD udělal clon na SSD aktivace přes telefon proběhla úspěšně
Re: jak správně postupovat při aktivaci windows 8.1 Vyřešeno
Tak jestli tohle je vše . Tak dej fajfku za vyeřešno ! . 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Co jako první udělat přenos tel čísla nebo aktivaci sim
od p3v4x » 04 říj 2024 15:26 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3395
-
od Zivan