Zdravím,
mám starou grafickou kartu : http://www.czc.cz/msi-r7850-power-edition-2gd5-oc/108104/produkt. Zajímalo by mě za kolik by se podle vás dala prodat. Je ještě cca měsíc v záruce. Díky za každý názor.
Oceňte grafickou kartu
Re: Oceňte grafickou kartu
Zdravím řekl bych že tak za 1500-2000 kč.
Díky.
Má podle tebe cenu kartu prodávat ? Z herního počitače se teď to tiž stane PC pouze na internet popř. filmy. Chtěl bych provést "downgrade". Musel bych pak koupit nějakou slabší ale nevím jestli bych na tom vůbec něco vydělal. Integrovanou grafiku v procesoru nemám.
Má podle tebe cenu kartu prodávat ? Z herního počitače se teď to tiž stane PC pouze na internet popř. filmy. Chtěl bych provést "downgrade". Musel bych pak koupit nějakou slabší ale nevím jestli bych na tom vůbec něco vydělal. Integrovanou grafiku v procesoru nemám.
No na nějaké grafice jet musíš, pokud nechceš přímo upgradovat asi bych kartu neměnil i když končí záruka.
Nějakou bych si koupil. Jde o to jestli jsou grafiky, které nejsou po chvíli na vyhození a stojí tak kolem 1000 Kč (abych na tom celkově vydělal).
ziza150 : O tu grafiku bych měl zájem SZ a domluvíme se? Jinak kartu ti můžu dát Radeon 2600XT 512Mb, pokud se domluvíme je plně funkční a dokonce jsem na ní jen tak z nudy zkoušel hrát spolu s Pentiem G2020 a 4GB RAM GTA V a na nejnižší detaily v 1024x768 ho utáhlo na nějakých solidních 25 FPS 

MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Dobře počkám jestli sem ještě někdo nenapíše co si o tom myslí a když bych ji prodával tak se ozvu :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3221
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 21:14
-
- 8
- 2175
-
od petr22
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2144
-
od petr22
08 pro 2024 07:59
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”