Ahoj,
mám prosbu aktualizoval se mi PC a nemůžu se nyn s heslem přihlásit do Windows 10. Zkoušel jsem změnit heslo přes Micorsoft účet, ale protože se PC nepřipojí k netu tak se neaktualizuje nové heslo. Je divné že heslo nefunguje když ho používám už několik let.
Nemám si jak vytvořit boot USB, můžete mi někdo soubor poslat? Případně poradit co dělat? Zatím jsem nabootoval přes ubuntu tak PC nějak funguje, ale potřebuji se tam dostat.
Díky
Po aktualizaci se do Windows 10 nedá přihlásit
Po aktualizaci se do Windows 10 nedá přihlásit
Naposledy upravil(a) Ltb dne 18 zář 2015 13:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odděleno od původního tématu - dle pravidel fóra je nutné pro svůj dotaz vytvořit své vlastní téma...
Důvod: Odděleno od původního tématu - dle pravidel fóra je nutné pro svůj dotaz vytvořit své vlastní téma...
Re: Po aktualizaci se do Windows 10 nedá přihlásit
A přihlašuješ se heslem uživatele nebo účtu Mrkvo$oft?
Pokud přes uživatele tak to zkus heslem k ůčtu M$.
Pokud přes uživatele tak to zkus heslem k ůčtu M$.
Re: Po aktualizaci se do Windows 10 nedá přihlásit
Ahoj Vítej na PC-HELP ! .
Pokud se neporadíš dostat tak zkus odstranit heslo z počítače pomocí programků . Nebo použít reinstalaci Windows . Soubor najdeš pro Win 10 přímo na www.microsoft.com . Tam si stáhneš soubor .. při instalaci se ti objeví jestli budeš chtít vytvořit USB boot disk a nebo přímo instalovat Windows .
.
Pokud se neporadíš dostat tak zkus odstranit heslo z počítače pomocí programků . Nebo použít reinstalaci Windows . Soubor najdeš pro Win 10 přímo na www.microsoft.com . Tam si stáhneš soubor .. při instalaci se ti objeví jestli budeš chtít vytvořit USB boot disk a nebo přímo instalovat Windows .

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1294
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15