Dobrý den,
Nevím, jestli můj dotaz spadá do této sekce webu, ale týká se mobilního telefonu, tak doufám že ano.
Včera mi někdo ukradl Samsung S4 mini. Zablokoval jsem SIM, šel si pro novou a dal jí do svého starého mobilu (sony xperia u20i). Když jsem si chtěl synchronizovat kontakty s gmailem, nešlo se přihlásit. Na gmail mi přišlo , že google zablokoval přihlášení z neznámého zařízení. Nenašel jsem možnost, jak toto zařízení povolit, navíc, když jsem otevřel nedávno použitá zařízení, tak se mi zobrazily 3 pokusy o přihlášení během dnešku od někud z Prahy (já bydlím ve Varech). Nevím jestli se onen nálezce zkouší přihlásit v Praze, nebo je to chyba zaměření polohy. V telefonech a sítích se moc nevyznám. Všechna tři přihlášení byla z jiné IP adresy. Následně jsem si změnil hesla ve všch sociálních sítích.
Chtěl bych se tedy zeptat, co mám dělat pro to abych si mohl synchronizovat údaje, jestli je nějaká možnost podle těch IP adres mobil najít (jsem si vědom naivity) a případné další rady co bych mohl v dané situaci dělat.
Za jakou-koli radu předem děkuji :)
Ukradený mobil.
Re: Ukradený mobil.
Nezkoušel, ale z hlavy si asi nevzpomenu na jméno zařízení, a když jsem ho zkoušel hodinu po krádeži prozvonit, tak už byl vypnutý :/
Ale děkuju :)
Ale děkuju :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4166
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-