Poradít mě prosím někdo ,proč mě padá počítač?Nevím o žádném mém zásahu,snad kromě nového AV(Trust Port AV).Většinou to spadne až dám vypnout počítač.Někdy i při jiné činnosti,jaké koliv.Napíše to, že pád způsobil asi soubor fltMgr.sys.Mě to nic neříká,tak když budete tak hodní.Dík
//duplicitní téma smazáno
//Baron Prášil
Modrá obrazovka
Mohou za to zřejmě nějaké ovladače....nemáš ve "Správci zařízení" nějakej otazník? A smaž to duplicitní téma.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
podle obrázku vypni automatický restart po chybě až se objeví chyba tak ji opiš ve formátu STOP:XXXXXXXXX(číslo chyby) a zadej do http://www.google.com a najde ti řešení na stránkách MS
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Modrá obrazovka
No ve správci zařízení sem žádný otazník nenašel.Jo je pravda,že jsem zkoušel přeinstalovat nové ovladače grafiky.Mám noťas tak sem ovladače stáhl od výrobce,instalace sice proběhla,ale ve správci mě to píše pořád ten starý ovladač.Eště sem to nedělal ,ale na tom snad není co pokazit,aspon doufám.
Tu chybu mě to odeslalo do MS, ale prej české řešení pro tuto závadu není a anglicky mě moc nejde.Je toho na 10 minut čtení.
Tu chybu mě to odeslalo do MS, ale prej české řešení pro tuto závadu není a anglicky mě moc nejde.Je toho na 10 minut čtení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2219
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4195
-
od mmmartin