Nazelenalý display po výměně LCD flexu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

petasbmx
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nazelenalý display po výměně LCD flexu

Příspěvekod petasbmx » 24 zář 2015 13:50

Ahoj, chtěl bych poprosit o radu, už minule jsem se tu ptal proč mi po výměně lcd kabelu v mém ultrabooku acer aspire s3-391 problikává obraz. Pak se najednou komp sám restartoval a obraz najednou běžel krásně.
Ten kabel, co jsem si tam kupoval byl z ebaye - čínskej šmejd, takže se po pár zavřeních víka ntb zlomil..
Včera jsem si koupil nový origo za skoro 1000,-
Kabel jsem tam dal, nejdřív logo acer čistě a krásně a pak v tom začlo zas blikat, už jsem ten samý problém jednou měl, tak jsem si řekl že počkám, až se komp zas restartuje a bude to ok.. Ten se ale nerestartoval a z blikani cerna/bila nakonec vznikly opet ty 4 okna plochy, kazde jinak barevne a problikavaly, nechal jsem to, postupne to zmizelo a nakonec obraz naskocil opet v poradku, ovsem je NAZELENALÝ.. Uz to tak je od vcera vecer a porad to pretrvava, k zadnemu autorestartu nedoslo a porad je obraz nazelenaly. Psal jsem email do obchodu, odkud jsem kabel kupoval a pry to vypada jako kdyby chybela barva, ze pry mam profouknout oba konce kabelu, coz sem udelal a zadna zmena, pak povidali, ze pry si mysli ze to kabelem nebude, protoze jsou testovane, navic ze by pry kabel toto nedelal.. Prijde mi to jako hloupost, protoze se starym kabelem mi ub bezel krasne, takze chyba v grafice nevim nevim, podle me ne..
Co myslite? Nema nekdo napady co s tim abych se zbavil nazelenaleho obrazu?
Dekuju moc za napady a rady :)

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém při výměně procesoru ryzen Příloha(y)
    od Hermann1989 » 24 pro 2024 17:26 » v Problémy s hardwarem
    18
    4855
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    26 pro 2024 13:47
  • Problém se starší hrou po výměně GPU za lepší
    od helpmeboys » 16 dub 2025 17:06 » v Vše ostatní (sw)
    5
    1611
    od windroid2 Zobrazit poslední příspěvek
    16 dub 2025 18:21

Zpět na “Problémy s hardwarem”