Geforce 960 NEMA spotrebu 400W, mas to napsane v kazde dokumentaci - TDP 120W.
400W je spotreba cele sestavy s rezervou pro nenazrane procesory (tzn se 400W zdrojem to bude fungovat vzdy).
Tady ma grafika + cpu 200W celkem, jestli ma cely pocitac 250W pri plnem zatizeni, ale vic ne.
Proc to nenabiha se uvidi az se pripoji monitor tam kam ma.
PC jede - monitor, klavesnice, myš ne
Re: PC jede - monitor, klavesnice, myš ne
To dává smysl. Asi mi to dneska necvaká. Každopádně nechápu proč píší, že to potřebuje 400W
Dodatečně přidáno po 17 vteřinách:
Každopádně to už jdem offtopic, tak to neřešme.
Dodatečně přidáno po 17 vteřinách:
Každopádně to už jdem offtopic, tak to neřešme.
To je rezerva - aby to fungovalo kazdemu - nekdo ma takovyhle pocitac s procesorem co ma 65W, jiny muze mit procesor se spotrebou 120W a jeste navic 4 disky a 2 mechaniky - pak uz je tam potreba 400W zdroj.
Ono by tam spravne meelo byt napsano ne je to potreba, ale ze se to doporucuje 400W. Navic i se slabym zdrojem se pocitac obvykle rozbehne, protoze bez zateze je ta spotreba nizsi i o 100-150W.
V kazdem pripade obraz nejde proto, ze je monitor zapojeny do zakladni desky (budu hadat - VGA ktere na grafice neni).
Ono by tam spravne meelo byt napsano ne je to potreba, ale ze se to doporucuje 400W. Navic i se slabym zdrojem se pocitac obvykle rozbehne, protoze bez zateze je ta spotreba nizsi i o 100-150W.
V kazdem pripade obraz nejde proto, ze je monitor zapojeny do zakladni desky (budu hadat - VGA ktere na grafice neni).
Naposledy upravil(a) petr22 dne 24 zář 2015 18:58, celkem upraveno 1 x.
Takže ty zmrdi obrali o 1100 ?
To mě chceš říct že mě stačil můj starý 350w zdroj ? :(

To je otazka - 350W zdroj bude dost zatizeny, navic jestli je hodne stary tak tech 350W uz davat nebude. Rozhodne koupi noveho zdroje se zadna chyba nestala, je to sazka na jistotu.
Technicky vzato by s nim ten pocitac fungoval - jenze nevis jak dlouho a co vsechno vezme sebou kdyz/az odejde
Technicky vzato by s nim ten pocitac fungoval - jenze nevis jak dlouho a co vsechno vezme sebou kdyz/az odejde

kk chápu moc díky tak já to asi až zítra zkusím znova a taky sem dám info jak to dopadlo
Dodatečně přidáno po 3 minutách 16 vteřinách:
Jelikož na grafice nemám slot na monitor ( https://www.google.cz/search?q=gigabyte ... tq2nTGM%3A ) Takže budu muset koupit nějakou "přepojku" nevíte kde něco takového veznu ? V tescu ?
Dodatečně přidáno po 3 minutách 16 vteřinách:
Jelikož na grafice nemám slot na monitor ( https://www.google.cz/search?q=gigabyte ... tq2nTGM%3A ) Takže budu muset koupit nějakou "přepojku" nevíte kde něco takového veznu ? V tescu ?

Martin951 píše:Citace z tsbohemia :
Požadavek na zdroj [W]:
400
Ne, takhle to opravdu nefunguje.
Ano myslel jsem redukci ale nakonec koupim misto redukce kabl
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek