Zdravíčko všem.
Vyskytl se mi problém se zvukem.
Vždy, když zapojím sluchátka, tak zvuk nejde, přesto všechno je v pořádku, když dám otestovat audio, tak tam i ten "bar" naskakuje, jen nic neslyším.
Je to stejné, když i zapnu zvuk z monitoru.
Vím, čím to je, ale nevím, jak to vyřešit.
V kategoeii "Spravovat zvuková zařízení" mi zmizela ikonka mé zvukové karty. Mám akivované i pole"Zobrazit vypnutá zařízení"
A stále nic.
Mám v PC Windows 10 (Včera to ještě tam bylo, ale dnes...)
Děkuji za pomoc :)
Problém se zvukovou kartou o.O
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se zvukovou kartou o.O
Podívej se Správce zařízení, protože je nejspíše chybný, nebo poškozený ovladač zvukové karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Podívej se Správce zařízení, protože je nejspíše chybný, nebo poškozený ovladač zvukové karty.
Tohle mi to píše, když zapojím sluchátka

Nainstaloval jsem i z webových stánek výrobce ovladač a furt nic.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem obr ze Správce zařízení s rozkliknutím Řadiče zvuku, videa a her.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic píše:Dej sem obr ze Správce zařízení s rozkliknutím Řadiče zvuku, videa a her.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak tam není ovladač k dalšímu zařízení a pak jakou zvukovou kartu v PC máš? Pokud máš zvukovou kartu na základní desce uveď název základní desky. Také se mrkni jak máš nastaveny zvukové výstupy. Sluchátka jsou doufám stopro funkční a mají odpovídající konektor pro připojení ke zvukové kartě.
Pic píše:Jednak tam není ovladač k dalšímu zařízení a pak jakou zvukovou kartu v PC máš? Pokud máš zvukovou kartu na základní desce uveď název základní desky. Také se mrkni jak máš nastaveny zvukové výstupy. Sluchátka jsou doufám stopro funkční a mají odpovídající konektor pro připojení ke zvukové kartě.
sluchátka fungovali normálně ještě tak 3 dny zpět a fungují i na jiných zařízeních, ale ted mi to celé zmizelo nějak :/
Hodně lidí mi říká, že prý mám zvuk daný už na té základní desce a prý, že jsem zvukovou kartu kupoval zbytečně.
Základní deska » ASUS H81M-PLUS - Intel H81
Zvuková Karta » Creative Sound Blaster Z, PCI-e, bulk (http://www.czc.cz/creative-sound-blaste ... 53/produkt)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš sluchátka připojena externí zvukovou kartu, tak nejspíše nemáš nainstalovaný ovladač k té kartě. Realtek nejspíše patří k integrované ZK na základní desce. Vlož sem obr ze Spravovat zvukové zařízení, ať vidíme co tam máš vlastně nastavené.
Pic píše:Pokud máš sluchátka připojena externí zvukovou kartu, tak nejspíše nemáš nainstalovaný ovladač k té kartě. Realtek nejspíše patří k integrované ZK na základní desce. Vlož sem obr ze Spravovat zvukové zařízení, ať vidíme co tam máš vlastně nastavené.
Mám zaškrtnuto i "Zobrazit odpojená zařízení"
Dříve se mi tady ukazovala i v nabídce zvuková karta, ale teď tam není

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A máš tedy sluchátka píchnuté do integrované ZK na ZD?
Pic píše:A máš tedy sluchátka píchnuté do integrované ZK na ZD?
Ano, mám :)
Ještě vážně tak 3 dny dozadu to šlo.
Schálně jsem z "Reproduktory" (Což jsou u mě sluchátka, když chci, aby to jelo) na "Realtek Digital Output" (Tím vlastně slyším zvuky z monitoru, ale ani to nejde)
Já si vážně myslím, že je to těma ovladačema, protože vážně předtím jsem měl v nabídce zvukovku
Nevidno tam nainstalovany ovladac na tu Creative.
MB MSI B85-G41 CPU Intel Xeon E3-1231 v3 RAM Crucial 3x4GB GPU MSI GTX 1660 Super
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2188
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2169
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 4
- 3677
-
od lukas222