Nejde zvuk z monitoru
Nejde zvuk z monitoru
Odpojil jsem externí reproduktory od PC, po tomto zákroku přestal fungovat zvuk z monitoru, který má zabudované reproduktory. V nastavení je to nějaké doblblé a já bych potřeboval zprovoznit zvuk z monitoru. Přikládám ukázku jak to vypadá v nastavení přehrávání, kde jsou ukázány odpojené speakery.

-
- Pohlaví:
Re: Nejde zvuk z monitoru
Máš nastaveno přehrávání do HDMI. Tedy monitor by musel být připojen do HDMI. Pokud máš vga, nebo dvi, tak to fungovat nemůže.
další možnost může být, že monitor má repra připojitelné dalším kablíkem, který nemáš zapojen. A konečně - monitor má vlastní zvukovku připojitelnou přes USB, která není nainstalována.
další možnost může být, že monitor má repra připojitelné dalším kablíkem, který nemáš zapojen. A konečně - monitor má vlastní zvukovku připojitelnou přes USB, která není nainstalována.
Monitor je připojen HDMI. Dále nemá žádný jiný káblík, jen to co je pipojeno - hdmi a napájení. Zvukovou kartu přes usb nemá. Jak říkám, několik týdnů zpátky mi hrál, jakmile jsem připojil repro a odpojil přestal hrát. Když zakážu AMD HDMI Output, přepne se zelená fajfka na Realtek Digital Output a už se sloupeček v pravo zeleně rozehraje, jakoby hudba hrála ale zvuk žádný.
Pořád jsem na nic nepřišel.
-
- Pohlaví:
Připoj monitor na jiný HDMI zdroj. Připoj k PC přes HDMI TV.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1727
-
od Vondrys
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 11:50