Jak jsem psal mám graf. kartu VGA ASUS EN7600GT SILENT/2DHT/256MB DDR3, GF7600GT.
Normálně to mám nastavená na max. na zobrazení s náhledem. Dneska jsem se ze srandy podíval na nastavení a na tá stránce s náhledem to bylo přepnuté na "Ať rozhodne aplikace". Se to přeplo nějak samovolně, protože já nastavil "Použít mé preference: Kvalita". Přepnul jsem to zpět na "Použít mé preference: Kvalita". Náhled byl hladký, jak má být. Spustil jsem simulátor, po chvilce vypnul, kouknul na nastavení karty. Bylo tam sice pořád zaškrtnuté "Použít mé preference: Kvalita", ale náhled byl zubatý, jako když je to nastaveno na Výkon.
Něco způsobuje přenastavení graf. karty.
Ještě dodám, že jsem měl na zkoušku půjčenou 8800GT a i s tou došlo ke stejnému drastickému poklesu výkonu. Takže kartou to asi nebude.
Občasný drastický pokles výkonu při hraní her
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Teplotu procesoru zjistíš v Biosu a zároveň se podívej, zda tam nemáš nastaveno snížení výkonu procesoru při překročení nastavené hraniční teploty. Též je více programu, které umí sledovat teplotu, ale někdy se dost rozcházejí se skutečností. Nevím, který je nejvhodnější a tak třeba poradí kdo má s tím více zkušeností.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Teplotu procesoru zjistíš v Biosu a zároveň se podívej, zda tam nemáš nastaveno snížení výkonu procesoru při překročení nastavené hraniční teploty. Též je více programu, které umí sledovat teplotu, ale někdy se dost rozcházejí se skutečností. Nevím, který je nejvhodnější a tak třeba poradí kdo má s tím více zkušeností.
S BIOSem neumím, ale někomu řeknu, aby se na to mrknul.
Ještě jsem si všiml, že při spouštění počítače, než se začnou načítat Windows, je tam černá popsaná obrazovka a dole stojí "CPU FAN ERROR!" Ale to je možná v pořádku, protože nemám větrák, ale takovej velkej chladič, ASUS Thermal Silent Square Pro. Ale nějaká vrrtule se tam stejně točí. Má i ovládání otáček. Sorry, jsem přes HW vážně totální laik.

Může to CPU FAN ERROR! něco znamenat?
Díky moc.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
máš intel takže použij Intel TAT
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 4001
-
od rara01