Zdravím, právě jsem doinstalowal win8 na úplně new PC a když jsem po instalaci vložil druhý disk, tak ho PC nevidí. Disk je na Sata a system mám na SSD. Disk normálně běží kotouč, ale systém je slepej. Nevíte někdo co s tím pls?
Dodatečně přidáno po 16 minutách 16 vteřinách: Už vyřešeno
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.
Ahoj dostal jsem Seagate Backup plus hub a nevím jak ho zprovoznit. Stáhnul jsem si Seagate Dashboard a ten ho nenajde. Ani Windows ho nevidí a správce disků taky ne. Ve správě zařízení to napsalo: Neznáme zařízení USB ( nastavení adresy se...
Poslední příspěvek
HDD je napojený přímo do PC. Tak by měl fungovat ne? Pokud nebude kaput. Jinak až přijdu z práce tak to zkusím dát tam jiný.
včera jsem reinstaloval Windows, a od té doby nevidím druhý disk. Nemůžu mu ani přiřadit písmeno, ani co jsem hledal na netu nějaké návody tak jsem nic nenašel...
Jedná se fyzicky o 2x2TB v Raidu 0.
Bios oba disky vidí, správce zařízení...
Poslední příspěvek
Poskozene sektory se neopravuji, disk se vyhazuje.
Vzhledem k tomu, ze jsi disky sformatoval, tak uz nema zadny smysl se pokouset to uvest do puvodniho stavu.
Priste uz doufam nebudes vytvaret takove rizikove konfigurace jako je RAID0 z lacinych...
Potřeboval bych dokoupit ssd m2 disk, klasika, na nějaký soubory a hry.
Doba je zlá, tak koukam na kazdou korunu, nechci se nechat zlákat krasnyma slůvkama od prodejců, tak ma otázka zní,
Bude v tom opravdu velký rozdíl, mezi těmito disky...
Poslední příspěvek
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za "Vyřešené" (kliknutím na ikonku "fajfky" v pravo).
potřeboval bych poradit s výběrem externího disku na fotky. Potřeboval bych, abych tam v nějaké decentní rychlosti nahrál několik stovek GB fotek a zároveň se nemusel strachovat, že mi ten disk za pár let klekne. Nejsem si úplně jistý, jak...
Poslední příspěvek
:offtopic: Že ty si to odkukal odo mňa? :lol:
U mňa - originál je jednom disku, 1. kópia na 2. disku (mám dva v NB), 2. a 3. kópia na dvoch ext. diskoch a 4. a 5. kópia na dvoch cloudoch. Niekedy to ide na nervy - ale pocit, že máš svoje dôležité...