Zvukovka -asi mě někdo proklel
Tak píšu naposled než pujdu do práce ,poslední poznatky,vyčistil jsem to na radu cclenerem,po restartu ktery jsem dal kvuli aktualiz.jsem znova zkusil vložit orig.cd od zakl.desky kde je i ovladač realtec 97,světe div se instalace proběhla ,ale,po nainstalování to chce samozřejmě restart a po restartu šup modrá obrazovka ,system nebyl spuštěn bla bla bla ,tohle mě přesně udělalo předevčírem ale samo od sebe aniž bych něco instaloval a musel jsem přeinstalovat windows protože to na nic nereagovalo ,tentokrát ale šlo spustit poslední známá konfigurace takže jsem se dostal do pc,ale žlutý vykřičník stále ,nejde spustit chyba 10 ,chce to restart jinak že zařízení nebude pracovat správně jistěže jak ho dám ten restart tak pc skolabuje a nepujde rozjet ,prostě něco drbe ten ovladač ,už nevím na váš názor se podívám odpoledne pokud se dostanu do pc jdu zkusit ještě jednou restart co to udělá ale podle mě to bude stejné . :-( :evil: :idea:
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Docela dojemné povídání, které se bohužel ve svém závěru ukázalo zhola zbytečným.
Právě ono bla, bla, bla z modré smrti bylo tím podstatným, co by mohlo snahy rádců postrčit kupředu. Tím důležitým údajem je informace, podobná této STOP:0x0000008E (ostatní je bla, bla, ba)
Zkoušel jsi jak je na tom tvůj počítač ohledně virové, či jiné nákazy? Pokud by jsi měl problémy s tímto neřádstvem, pak bylo chybou zálohovat systém, protože záloha by se logicky stala taktéž infikovanou. V první řadě bych se vykašlal na zvukovku a típnul jí v BIOSu. Proklepal bych počítač na viry a jiná svinstva a zbavil se jich (koukni do sekce o virech, naši šmejdobijci mívají v podpisech čím a jak na to). Teprve pak bych se začal znovu zabývat otázkou "proč ta sv.ně nemaká?!"

Právě ono bla, bla, bla z modré smrti bylo tím podstatným, co by mohlo snahy rádců postrčit kupředu. Tím důležitým údajem je informace, podobná této STOP:0x0000008E (ostatní je bla, bla, ba)
Zkoušel jsi jak je na tom tvůj počítač ohledně virové, či jiné nákazy? Pokud by jsi měl problémy s tímto neřádstvem, pak bylo chybou zálohovat systém, protože záloha by se logicky stala taktéž infikovanou. V první řadě bych se vykašlal na zvukovku a típnul jí v BIOSu. Proklepal bych počítač na viry a jiná svinstva a zbavil se jich (koukni do sekce o virech, naši šmejdobijci mívají v podpisech čím a jak na to). Teprve pak bych se začal znovu zabývat otázkou "proč ta sv.ně nemaká?!"

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
To bla bla bla pišu proto protože ta chybová správa vyskočí na sekundu ani ji nestačím přečíst a jak jsem psal tak jsem přeinstaloval windows takže neřádstvo by tady nemělo být a pokud tu zvukovku v biosu zakážu tak pc jede normálně ale nejde nainstalovat ani nová zvukovka ,a pokud integrovanou zvukovku mám povolenou tak jsem už dokázal nainstalovat ovladač a po restartu který chce mě vyskočí že zařízení nebude fungovat protože potřebuje restart ale tohle mě napíše až se dostanu do pc přes f8 poslední známá konfigurace jinak to neustále restartuje na ty viry to projedu nejsem žádný expert ale muj laický názor když to dělá po reinstalaci je že asi viry to nebudou co myslíš,když vlastně nejde ani nainstalovat jina zvukovka.
-
- Pohlaví:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
No nevím ,pokud jsi neprovedl formát tak třeba něco můžeš mít(parazity), máš to nějak moc rozhašený a to Tvoje psaní je dost nanic.8 Tvých příspěvků na jedné stránce, vždyť se to dalo napsat na 2.My nesedíme u Tvého kompu.Projeď to Antivirem a SuperAntispyware, Spyware Terminator, za to nic nedáš.Když jsem to měl rozhašený tak jsem pustil WinXP Manager vložil CD s WinXP a ono to opravilo, je to sice dlouhá doba ,ale vyplatí se, něco Ti to smaže(ovladače ke GK atd.), pak doinstaluješ.Pak můžeš použít neznámé zařízení-aktualizovat ovladač(int. zvukovka) navést na ovladač (CD k MB).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Tak vám děkuju za snahu pomoct a omlouvám se že se ozývam až dnes dřív nebyly peníze ,ano peníze ,to totiž nebyl problém ani viru a pod.ale odešli mě na zakl.desce PCU SBĚRNICE ,DOUFÁM ŽE TO PÍŠU DOBŘE ABYCH NĚKOHO NEROZESMÁL ,takže jsem to měl na testy ve firmě na pc seděl jsem vedle nich asi 2 hod.než na to přišli ,někomu to muže být dlouho protože si třeba myslí že odborníci by to měli zjistit dřív ale je to i obchod takže lítali mezi zákazníky a mnou ,takže po zjištění nastala vyměna zakl.desky a všeho potřebného a už je to v pořádku až na nějaký vir co jsem hned ze startu chytil ale už to řeším to hlavní je že pc funguje, ještě jednou díky za snahu janek.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3922
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
25 čer 2024 21:49
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”