Malwarebytes Anti-malware

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Skeleton
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Malwarebytes Anti-malware

Příspěvekod Skeleton » 26 zář 2015 13:40

Ahoj,

mám takový dotaz ohledně spouštění tohoto antiviru. Jde o to, že jsem si nastavil, aby se spouštěl při startu win. Normálně je ikona na oznamovacím panelu, ale asi 2 vteřiny nato se antivir spustí a objeví se okno antiviru. Nejde to nějak udělat v registrech (v nastavení antiviru jsem to nenašel)?? Prostě naběhne plocha tak naskočí okno programu což je pro mě nežádoucí. Jinak uvažuji o koupi premiové verze tohoto programu, vyplatí se?? Je dobrý pro realtime ochranu??

Děkuji za odpovědi.
► Zobrazit spoiler

Reklama
fantom004
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: Malwarebytes Anti-malware

Příspěvekod fantom004 » 27 zář 2015 13:56

Zdravím,

Myslím si, že to bude tím, že nemáte Premium verzi programu. Ale můžu se mýlit :dontgetit:

Pokud budete hledat, dají se najít licence na tento program. :bigups: Pokud ovšem chcete vývojáře prostě podpořit tak kupte :) S tímto programem jsem nikdy problém neměl. Velice dobrý program, který Vás zbaví malware,trojanů atd.. :smile:
CPU Intel i5 4670K - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom 2GB - RAM MAXSUN 1600MHz 16GB - SSD MAXSUN 1TB CASE MODECOM BULLDOZER

Mobil Google Pixel 4a

Můj STEAM http://steamcommunity.com/id/fantom004

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Re: Malwarebytes Anti-malware

Příspěvekod richchie » 27 zář 2015 14:03

Není to antivir a ani ho nenahradí.Pro domácí užití je jako doplnění antiviru a firewallu a myslím si,že bohatě postačí free řešení a udělat čas od času sken.Pokud máš kvalitní ochranu (av+fw) tak toho moc nenajde.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”