Padání Aplikace DX11 Vyřešeno
Padání Aplikace DX11 Vyřešeno
Ahoj . Jelikož v HiJackThis sekci mně požádali abych tady napsala tak píšu zde téma, která se týká renderovaní a pádům mého DX11 . jelikož nějak blbne velice DX11 při hraní her či pracovaní S Adobe . Prostě vyhodí error a vypadne. Viz obrázky
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padání Aplikace DX11
Zajisté máš stažené aktualizace pro tvou grafickou kartu a daný OS.Doinstalované frameworky-do verze windows 7 jsou až po verzi 4.5.2 a pro windows 8 a výš je ještě verze 4.5.6.A nic ti ještě do systému doinstalovat tenhle direct-
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109
Takže jsem doinstalovala ten muj příslušný DX1. A když jsem dala DXDiag . tak mi program vypsal že něco je z shadow playem . Chtěl to přeskočit a já dala ne . Tak pak program celkově spadnul .
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Může dělat problémy ovladač grafické karty.Zajisté instaluješ i experience(já se ho už dávno zbavil) a můžou se ti tam hádat i kodeky jestli máš nainstalovaný nějaký codekpack.
Co vsechno se vlastne resilo - co jsem videl tak se 3 tydny nahodne poustely ruzne antiviry. Byla preinstalace Windows a vsech ovlaladacu?
Nicmene screenshot z toho, kolik jader zatezuje ten Media Encoder pri renderingu jsem tam myslim nevidel, pricemz to je ta nejdulezitejsi vec se vsech - pokud je prvni jadro na 100% tak to je cele pricina problemu - jednovlaknovy dekoder/filtr.
Padani ovladace grafiky bud zpusbuje sw problem (to by se vyresilo preinstalaci) nebo hw problem, prismazena graficka karta (pak by to delalo porad). Nicmene ciste z padu ovladace nejspis zadny minidump k analyze nebude.
Nicmene screenshot z toho, kolik jader zatezuje ten Media Encoder pri renderingu jsem tam myslim nevidel, pricemz to je ta nejdulezitejsi vec se vsech - pokud je prvni jadro na 100% tak to je cele pricina problemu - jednovlaknovy dekoder/filtr.
Padani ovladace grafiky bud zpusbuje sw problem (to by se vyresilo preinstalaci) nebo hw problem, prismazena graficka karta (pak by to delalo porad). Nicmene ciste z padu ovladace nejspis zadny minidump k analyze nebude.
K-lite Codek paky mám nainstalované . Pak až budu dělat render vám dám screen . Jelikož jsme měnili pár effektů . Grafika mi v celku nepadá . Vykreslování mám pěkné . Usmažená asi taky nebude jelikož hraju Watch dogs na full detailech 

Vyjimka v te .NET aplikaci nahore bude nejpise vada konkretniho software. To ze ti pada DxDiag muze byt zpusobeno vice vecmi, ale nejspise mas nejaky naboreny Windows.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty balíky kodeků odinstaluj.Jsou naprosto zbytečné a stejně jsi si je nedonastavila aby byly funkční.Pokud budeš mít potřebu nějaké instalovat tak maximálně ffdshow a to ještě donastavit.Přeinstaluj ovladač grafické karty za poslední možný pro tvůj hw+os a instal jako vlastní-čistá instalace ovladače a bez experience.V případě,že experince používáš tak se nechá stáhnout a instalovat samostatně,ale je nejdřív třeba vyzkoušet jestli je toho příčinou.
"Jelikož jsme měnili pár effektů"
Presne to jsem si myslel, proto je dulezite to zatizeni prvniho jadra procesoru - jestli je zatizene na 100%. V After Efektech je stale spousta filtru, ktere jsou jednovlaknove a kdyz prvni jadro nestiha dodavat data, ostatni jadra nemaji co pocitat - proto je to pomale.
Z pohledu reseni problemu s pomalym renderem bylo to spousteni vsech antiviru (aniz by se nekdo zeptal, co zatezuje procesor) vicemene zbytecne, jen se metodou pokus-omyl overilo ze tam zadny virus skutecne neni. Ja osobne bych to odvirovavani vzdal uz u tretiho programu ktery nic nenajde.
Presne to jsem si myslel, proto je dulezite to zatizeni prvniho jadra procesoru - jestli je zatizene na 100%. V After Efektech je stale spousta filtru, ktere jsou jednovlaknove a kdyz prvni jadro nestiha dodavat data, ostatni jadra nemaji co pocitat - proto je to pomale.
Z pohledu reseni problemu s pomalym renderem bylo to spousteni vsech antiviru (aniz by se nekdo zeptal, co zatezuje procesor) vicemene zbytecne, jen se metodou pokus-omyl overilo ze tam zadny virus skutecne neni. Ja osobne bych to odvirovavani vzdal uz u tretiho programu ktery nic nenajde.
Effekty byli změněny a sníženy tak aby se zkusilo jestli to není tím že jich tam je moc . Po té . Jsme snížili FPS zpět na 30 . Nadále K-Lite kodek packy jsem mněla od startu NTB takže smazat ?

Presne tak, kodek pack pryc. Na pocitaci na strih videa bych se osobne neodvazil zadny kodek pack instalovat, muze to skoncit preinstalaci.
VLC ma na vse vlastni dekodery a Adobe Premiere/AE ma taktez vlastni.
VLC ma na vse vlastni dekodery a Adobe Premiere/AE ma taktez vlastni.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
dala DXDiag . tak mi program vypsal že něco je z shadow playem-ještě to platí?Pokud ano tak je součástí experience což je ovladač ke grafické kartě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2485
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3076
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4672
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4439
-