Čau kucí!
Potřeboval bych od Vás poradit. Koupil jsem dneska radiobudík (stručné zdůvodnění dále) a nefunguje.
Bliká 0:00, jakože potřebuje nastavit čas. Jenže blikne párkrát a hned se vypne. Vteřinu na to zase naskočí, aby znovu párkrát problikl a vypnul se. A tak pořád dokola.
Jinak reaguje, čas se nastavit dá, když to stihnete, ale po vteřině se vypne a hned zapomene.
Je to radiobudík do zásuvky THOMSON CP300T, ale má i slot na baterky (pro udržení času při výpadku proudu). Jenže ani v zásuvce a s baterkama se "nespravil".
Nevíte, čím to může být? Budík potřebujem, protože přítelkynin Samsung prostě občas nezapípá. A já ráno chodím dřív, takže když nebude mít budík, zaspí.
Budu rád za všechny odpovědi. Díky :)
D. V.
Nový budík se pořád vypíná Vyřešeno
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nový budík se pořád vypíná Vyřešeno
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Re: Nový budík se pořád vypíná
Tolhe proste vrat, reklamuj a kup ji obic budik na baterky za par supu. Co s tim jineho. Treba ti ho vymeni za jine, pokud je to prodejna tak ten novej chtel prubnout primo na prodejne.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to z Datartu. Jasně že to vyreklamuju, ale dneska už to nestíhám a zítra jdu do práce.. Chtěl jsem to ještě zkusit vyřešit bez reklamace..
Obyč budík jen na baterky nechci kvůli spolehlivosti (což je v tomhle kontextu trochu ironie). Hlavně jsem nečekal, že se tak mrtvá věc jako radiobudík těžko shání pod pětikilo.
Obyč budík jen na baterky nechci kvůli spolehlivosti (což je v tomhle kontextu trochu ironie). Hlavně jsem nečekal, že se tak mrtvá věc jako radiobudík těžko shání pod pětikilo.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
To nesmis kupovat v Datartu 
Koukni na Ebay, od 50 Kc vejs.

Koukni na Ebay, od 50 Kc vejs.
http://www.datart.cz/sluzby/zaruka_vraceni_zbozi.html Datart mne takto celkem potesil, bez problemu mne vymenily chvilku pouzivane tablet, klidne by dali prachy, ale proc kdyz ho mneli a cena cca sedela, dali by je. Jeste mne tusim dali slevu, za to ze jsem to jen vymenil a nemuseli mne dat prachy. U nas neni zrovna bezne bez remcani vzit zpet zbozi koupene na prodejne. 
Kup ji budik u tintonu a mas klid, to te nezabije.

Kup ji budik u tintonu a mas klid, to te nezabije.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Ve vsech tehle velkych kramech je to bezne, maji to i v podminkach.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, já koukám, že Datart má "bleskovou výměnu" za kilo. A dá se to ještě dva týdny dokoupit.
Nicméně jsem zjistil, že když se do toho hrozně třískne, tak se to přestane vypínat. Jen se s tím pak už nesmí hýbat.
Dám tomu pár dní šanci a uvidím.. :)
Nicméně jsem zjistil, že když se do toho hrozně třískne, tak se to přestane vypínat. Jen se s tím pak už nesmí hýbat.
Dám tomu pár dní šanci a uvidím.. :)
Bude to podobna kvalita jako sovetske vyrobky - tam take stacilo propajet par studenych spoju a fungovalo to 

petr22 píše:Bude to podobna kvalita jako sovetske vyrobky - tam take stacilo propajet par studenych spoju a fungovalo to
Přesně tak, a fungovalo to dalších dvacet nebo třicet let, se zárukou odolnosti proti blízkému jadernému výbuchu. Akorát ta spotřeba energie byla trochu vyšší

Já mám levný digitální budík, koupený před víc než deseti lety v Plusu, a jede bez jediného dne pauzy dodnes, včetně LED projektoru na strop. Na nějaké řízení rádiem se můžu vykašlat, brácha měl takových kravin několik a všechny do jedné měly nějaké problémy, jako že čas od času ukazovaly o pár hodin jinak a podobně. Zase takový problém pro mě není, jednou za dva až tři měsíce ho o minutu posunout.
A když si u rákosníků koupíš za stejnou cenu tři, tak máš celkem slušnou šanci že aspoň jeden z nich pár let vydrží.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nakonec to vyměnili rovnou, prý když je to do 10 dnů tak si na nějaký reklamace nehrajou. Takže kilo za bleskovou výměnu jsem probendil, ale co už.
Nechám pár dní na vyzkoušení a pak zamknu.
Díky :)
Nechám pár dní na vyzkoušení a pak zamknu.
Díky :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1955
-
od Petr pc help