BOINC
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
taky to zkouším pánové 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Te me napadlo,tym sjme posilal po te co jsme se zaregistroval jako clen,ale databaze jeste nebyla aktualizovana a tak me to jeste neznalo,pricemz toto tam nemaji osetrene,coz mohlo zpusobit,ze tym neni,dnes jsme to posilal znova a uz jsem v databazi byl,tak uvidime zitra 

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Re: pozdrav
memphisto píše:taky to zkouším pánové
Tak do toho zapoj tu tvoji quad core mašinu

Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
jj do projektu mám zapojený jen notebook. nebyl jsem teď přes měsíc doma a PC už ani nevím jak vypadá. tahám sebou pořád book a všechno dělám na něm. pořád pendluju mezi Zlínem, Českými Budějovicemi a školou a tahat sebou PC je trošku nepraktické
. až se dostanu k PC, tak zapojím i ho

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím všechny, gratuluji k založení PC-HELP teamu, schvaluji jakoukoliv dobrou věc. Jako mini komunita PC-HELP bychom mohli klidně mít i BOINC mini team PC-HELP :-) K tomuto tématu bych možná měl jen tohle:
- při čtení příspěvků jsem zcela ztratil přehled, do jakého teamu se hlásit - možná by nebylo marné na konci procesu registrací teamů udělat malý návod s jasnými instrukcemi, co udělat pro připojení se do PC-HELP teamu a tento návod následně vlepit do 1. příspěvku tohoto tématu
- hodně štěstí všem výzkumářům

- při čtení příspěvků jsem zcela ztratil přehled, do jakého teamu se hlásit - možná by nebylo marné na konci procesu registrací teamů udělat malý návod s jasnými instrukcemi, co udělat pro připojení se do PC-HELP teamu a tento návod následně vlepit do 1. příspěvku tohoto tématu
- hodně štěstí všem výzkumářům