Mám nepříjemnej zvuk ve hře League of Legends.
Koupil sem si nový sluchátka (kámoš mi zkurvil ty starý) Razer Kraken Pro Black. Byl jsem zvyklej na průměrný sluchátka kolem 1000 kč. Mám jenom integrovanou zvukovku. Na starých sluchátkách sem v softu Realtek HD jenom zakliknul virtualizaci sluchátek když sem je připojil a mohl sem hrát. Jde o to, že u těch starých sluchátek byl zvuk ve hře něco mezi monem a sterem nebyl tam prostorový surround(slyšel jsem z které strany např. vyšel spell ale zároveň jsem to slyšel i z druhýho sluchátka - trochu míň). Jakmile jsem si koupil ty nový Razery a nainstaloval jejich software tak slyším v pravo to co se stalo v pravo a v levo je úplný ticho a naopak. Ve hře kdy se castí z každé strany něco, je ten zvuk tak nepříjemnej, že se to nedá pomalu hrát. Např. v BF4 nebo Dying Light mě tenhle surround 7.1. nevadí ba naopak je to super protože ste vpodstatě pořád na jenom místě (First person) a zvuky se dějí jenom kolem vás, ale v Lolku se to prostě nedá takhle poslouchat, protože málo kdy máte obraz vycentrovanej na svoji postavu (vždycky kousek vpravo nebo nahoře, apod) a ty sluchátka v Lolku opravdu poznají každej centimetr posuvu. Když úplně odinstaluju ten soft od Razeru tak je to všechno OK, zakliknu v Realteku virtualizaci sluchátek po připojení a je to, ale potom mají ty sluchátka kvalitu zvuku asi jako když si v Tescu koupíš špuntový sluchátka za 50 Kč a chvilku je máčíš v blátě. Když mám zaplej jak soft od Razeru tak zakladní soft na integrovanou zvukovku (Realtek HD) a mám v Realteku zaškrtlou tu virtualizaci sluchátek jak jsem to měl u těch starých, tak to prostě nefunguje a automaticky to má pod palcem ten soft od Razeru a zvuk je 7.1. Navíc sem si stím hrál v nastavení (jak we winech tak v těch softek tak ve hře) tak dlouho, že mám ve výsledku úplně zkurvenej zvuk aj na reprácích. Asi su totální antitalent na tyhle věci, ale prostě to nedokážu rozchodit tak, abych slyšel ve hře zvuky jako by byly nastaveny na MONO. Za každou radu budu platit zlatem. Doufám, že jsem svůj problém popsal alespoň trochu srozumitelně, ale těžko se mi to popisuje když člověk neslyší ten rozdíll. Další věc je ta, že sluchátka musím mít zapojený na zadních sdířkách protože když je mám v těch předních, tak ve hře hrozně šumí/bzučí (starý sluchátka mi tohle nedělaly).
ZVUK - Sluchátka Razer Kraken Pro Vyřešeno
Re: ZVUK - Sluchátka Razer Kraken Pro Vyřešeno
stačilo koupit novou obyčejnou zvukovku creative za cca 400 kč a je po problému, zde už jde nastavit sluchátka nebo 5.1 apod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2112
-
od XartiQ
Zobrazit poslední příspěvek
16 říj 2024 14:14
-
- 4
- 3459
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2586
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3199
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1454
-